Ben Cristovao v novém klipu smyslně provokuje

15.06.2010 | Revue

V soutěži Česko Slovenská SuperStar působil zpěvák Ben Cristovao (22) hodně nesměle. V novém klipu k písni Give me some more z debutového alba Definitely Different ale ukázal, že rozhodně není žádný stydlín. Rozjel sebejistou sexy show.

Už názvem svého alba Definitely Different (Definitivně jiný), jehož vydání je plánováno na konec června, Ben předznamenal, že nic už nebude jako dřív. Se svým novým albem si dával načas.

"Nechtěl jsem nic uspěchat a hlavně slevit ze svých nároků," přiznává zpěvák a tanečník zároveň.
"Při natáčení v Torontu jsem měl absolutní svobodu, kterou nám většina českých vydavatelství nikdy nedá. Pokusil jsem se vyprodukovat takovou hudbu, jaká snad bude srovnatelná se světovou. Jsem moc zvědavý, co na nové album lidé řeknou," říká Ben.

A ve svých smělých plánech zachází ještě dál.
V době, kdy i velká vydavatelství omezila produkci videoklipů na minimum, se Ben rozhodl natočit k singlu Give me some more taneční videoklip. Ten je - stejně jako celá deska, která vznikala v kanadském Torontu - výsledkem mezinárodní spolupráce.

"Mám velkou radost, že jsem na desce mohl spolupracovat se skutečnými profesionály ve svém oboru. S výsledkem jsem moc spokojen a doufám, že budou i moji fanoušci," tvrdí zpěvák, který desku pokřtí 24. června v kostele St. Michael na pražském Starém Městě.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.