Belohorcová se stěhuje, prchá na Sicílii

28.07.2010 | Revue

Moderátorka Zuzana Belohorcová (34) opouští na čtrnáct dnů svého přítele Vlastu Hájka a spolu s rodiči a dcerou Salmou prchá na Sicílii.

Důvod? Čeká ji velké stěhování, a u toho prý být nemusí.
"Nejsou za tím žádné vzájemné neshody, Vlasta bude jen dodělávat náš nový dům a nechceme se mu tam plést. Chtěli bychom se v srpnu konečně přestěhovat, abychom měli víc místa, a on všechno připraví," upřesňuje Zuzka.

Půvabná blondýna sice přiznává, že svatba s partnerem není na pořadu dne, ale pochvaluje si, že narozením dcery dostal pro oba nový rozměr. "Vlasta je velice pozorný, malou miluje. Salmička je navíc moc hodné miminko, pláče opravdu jen výjimečně, oddělené ložnice jsme nikdy neměli," rozplývá se moderátorka.

A s potěšením konstatuje, že její přítel na ni i trochu žárlí. Dokonce prý měl obavy, aby se do Zuzany nezakoukal na dovolené nějaký uhrančivý Ital.
"Trocha žárlivosti patří ke každému vztahu, ani já nejsem jiná. Nesmí se to ale přehánět, což si myslím, že my dva neděláme. Žijeme normálně, jako většina párů, žádné bouřlivé milostné scény se u nás nekonají," upřesňuje Zuzka s úsměvem. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.