Belohorcová:
"Klasické těhotenské příznaky nemám!"

25.08.2009 | Revue

Slovenská moderátorka a modelka Zuzana Belohorcová (33) je momentálně ve čtvrtém měsíci těhotenství.

A stále ji trápí silná alergie, kterou již od dětství trpí. 

Dokonce kvůli ní nezažívá klasické těhotenské příznaky.
"Těhotenství prožívám velmi pozitivně. Žádné příznaky jako přehnaná žravost nebo pomatení vůní se u mě neprojevují," svěřila se Zuza.

Za všechno prý může právě její alergie.
"Těhotenstvím se mi ještě ztrojnásobila a zhoršila, ale kvůli tomu malému to stojí za to vydržet," říká hrdinsky budoucí maminka, která čeká svoje první dítě s podnikatelem Vlastou Hájkem.

I přes všechny nesnáze, kterými si Zuzka prošla, když se provalilo, že ji Vlasta podvádí, je právě on teď její největší oporou. Všude se k miminku hrdě hlásí.
Když dokonce na začátku těhotenství propukla naplno Zuzčina alergie, vezl svou přílelkyni ihned k doktorovi a láskyplně se o ni staral. Teď už se prý moderátorka bez doktora v pohodě obejde.

"K doktorovi už nedocházím, ale pořád se mi těžce dýchá a spí. Doporučil mi, abych jela někam k moři, protože to prý na mě působí blahodárně," svěřila se modelka.

Lékařova slova ihned uposlechla a vyrazila s Vlastou a s rodiči na dovolenou na Kypr.
Minulý týden ve středu (19. 8.) už své opálené bříško hrdě ukazovala na party módní značky Faith connexion, kterou v Česku s Vlastou zastupují. A přestože se mnozí zalekli, že Zuzka popíjí šampaňské, ihned to dementovala.

"Je to nealkoholické pití. Chtěla jsem to také oslavit, tak jsem si koupila pár lahví nealko sektu," vysvětlila. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.