Bartošová se dala do malování, Pomeje připravuje koncert

06.05.2010 | Revue

Zpěvačka Iveta Bartošová (44) se stará o domácnost, ve volných chvílích uchopí štětec a na plátně ztvárňuje své umělecké vize.

"Maluje abstraktní obrazy, pomocí barev vyjadřuje své pocity," upřesňuje její manžel, herec a producent Jiří Pomeje (45), který má jako obvykle monumentální plány.

"Iveta je v pohodě a plánuje velký návrat. Dočkáte se koncertu i výstavy, tak, jak to slíbila," vzkazuje Jiří z Bratislavy, kde momentálně připravuje koncert skupiny 5angels, jíž dělá manažera.

"Nechci nic zakřiknout, ale zatím se nám docela daří," raduje se Pomeje.

A má důvod. Podařilo se mu například přesvědčit Michala Davida a ten zadarmo napsal pro dívčí skupinu 5angels singl, který se bude už příští týden nahrávat ve studiu.

"Ano, je to pravda, a možná je další spolupráce, věc je stále v jednání. Já jsem fanda mladých talentů, nevylučuji, že se dohodneme," říká Michal David.

Že by měl úspěšný hudební boss špatné svědomí?
Objevily se totiž informace, že Iveta byla vyhozena z velkolepého koncertu, který se chystá k jeho padesátým narozeninám. Pomeje ale takové fámy vyvrací.

"Iveta tam zpívat neměla, její jméno není ani na plakátech. S Michalem jsou výborní kamarádi, nazpívali spolu spousty písniček i dva duety. Michalovi pochopitelně budeme blahopřát, ale na pódiu Iveta vystoupí, až nastane ten správný čas," říká Jiří Pomeje tajemně. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.