Bartošová píše knihu, Pomeje se chystá na žaloby!

27.07.2009 | Revue

Zpěvačka Iveta Bartošová (43) začala psát knihu. Její manžel Jiří Pomeje (44) tvrdí, že jim oběma došla trpělivost a tak se rozhodli, že Iveta napíše o svém životě pravdu.

"Hodně lidem se to nebude líbit, ale my se žalob nebojíme, jsme na ně dokonce velmi dobře připraveni," prozradil Jiří Pomeje. 

Zpěvaččin manžel je nespokojený, že jeho žena je dlouhodobě prezentována médii jen "jako blbá blondýna, která není schopna samostatně uvažovat".
Trpělivost došla prý i samotné Ivetě a tak se rozhodla uvést věci na správnou míru. Její muž a producent v jedné osobě proto uvítal, když Iveta s tímto nápadem přišla.

"Vydavatelství zatím nemáme, ale vedeme intenzivní jednání. Iveta si zatím ani nestanovila výši honoráře. O těchto věcech začneme jednat, až bude knížka dopsaná, což by mělo být koncem září," upřesnil Jiří Pomeje.

O ukázkách z připravované knihy, které se objevily v bulvárních médiích Jiří Pomeje tvrdí:
"Jsou to jen velmi okleštěné materiály. Iveta se ve své autobiografii zabývá některými událostmi velmi podrobně. Uvádí jen věci, které jsou naprosto dokazatelné a na které má svědky, kteří byli v pozadí a mohou popsané věci jednoznačně potvrdit. Ta knížka asi naštve hodně lidí, ale to, co Iveta píše, je bohužel pravda. A je všeobecně známo, že pravda lidem nebývá zrovna po chuti," konstatuje Jiří Pomeje. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.