Bartošová chce místo zpívání malovat!

19.01.2010 | Revue

Manželé Iveta Bartošová (43) a Jiří Pomeje (45) jsou zase spolu. Poté, co Iveta svého muže na podzim vyhodila, nařkla ho, že jí krade peníze, sundala snubní prstýnek, zahodila svatební šaty a plánovala rozvod, nastalo velké usmiřování.

Oba prožili romantický víkend na Šumavě a nyní se domlouvají, jak dál.
"Ivetu jsem ani na okamžik nepřestal mít rád," tvrdí Pomeje. A protože má obavy, aby si to jeho žena znovu nerozmyslela, jindy velmi upovídaný herec a producent raději nezapíná mobil.

Bartošová shání nový tým
Sdílnější ale není ani Iveta. Podle dnešních informací médií ovšem přišla s další šokující informací. Prozradila, že přestane zpívat a vrhne se na malování. "Udělám si delší pauzu, dám se zdravotně dohromady a pak se uvidí," vyhlašuje Iveta do světa.

Na poslední vývoj této povedené telenovely nereagují ani lidé z jejího pracovního týmu, kteří se podíleli na přípravě Ivetiny vánoční, nepříliš úspěšné desky Když ticho zpívá. Její tisková mluvčí Kristýna Peterková, přítelkyně Ivetina skladatele Káji Maříka, na otázky neodpovídá.
Jiří Pomeje, který Ivetě pomohl před časem k profesnímu návratu, by ale už neměl práci manažéra Ivety Bartošové vykonávat. Iveta si chce na podzim najít nový tým.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.