Bára Nesvadbová má činku Bibianku

12.05.2010 | Revue

Spisovatelka Bára Nesvadbová (35) se přiznala, že za svou dokonalou štíhlou postavu vděčí především dceři Bibianě.

Ta prý k ní vztahuje často ručičky a maminka ji stále musí zvedat. Tak dennodenně posiluje.

"Bibi je už sedm a půl roku a váží dvacet tři kilo. Takže s ní mám denní náročné cvičení," směje se Bára Nesvadbová v náručí s Bibianou, která jakoby přímo vypadla z oka svému otci, exministrovi Karlu Březinovi.

I když je Bára šéfredaktorkou módního časopisu Harper´s Bazaar a věnuje se literatuře, Bibiana je v jejím životě na prvním místě:
"Teď pro ni píši knížku Bibi a čtyři kočky. Moc se na ni těším, i když se trochu bojím, protože psaní pro děti je velmi náročné."

Nesvadbová se objevila na III. ročníku charitativní aukce obrazů a fotografií předních umělců, kterou pořádalo Občanské sdružení Klubu přátel dětí dětských domovů. K výtvarnému umění má Bára totiž mimořádný vztah.
"Vztah k výtvarnému umění vytříbili moji rodiče. A snad nejvíce ho ovlivnil pan Kamil Lhoták, který byl blízkým kamarádem mého tatínka. Odmalička mě maloval, máme od něj spoustu balonů i dalších věcí a celá skupina výtvarníků šedesátých let chodila k nám domů. Takže aukce obrazů je mi víc než blízká," svěřuje se dcera slavného otce, spisovatele vědeckofantastické literatury Josefa Nesvadby. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.