Anife:
"Jsem Ivanova osudová žena, možná budeme zase spolu!"

27.05.2009 | Revue

Exotická kráska Anife Hassan (35), bývalá žena herce Ivana Vyskočila, je do svého exmanžela pořád zamilovaná.

Na párty, kde se oba zcela náhodou sešli, Anife sice doprovázel muž evidentně o pár let mladší, ona ale tvrdila, že je to jen přítel.

Také Ivan Vyskočil, který zavítal na večírek v doprovodu dvou půvabných, o desítky let mladších krásek, se při setkání s Anife, oblečené do rudých šatů, jen rozplýval. Svoji bývalou ženu herec nejen vášnivě políbil, ale také dokonce významně pohladil po zadečku.

"My máme s Ivanem pořád velmi korektní vztahy, to jen bulvár se nás snažil očernit. To jsou naprosté nesmysly, že se nesnášíme. Já ho mám pořád ráda a on mě taky. Hrajeme spolu v divadle a vůbec spolu velmi dobře vycházíme," upřesňuje Anife.
Ivan Vyskočil nechal tato slova sice bez komentáře, ale bylo patrné, že mu nejsou proti mysli. "On je můj osudový muž a já jsem jeho osudová žena. Není vyloučeno, že se dáme jednou zase dohromady," prohlašuje už delší dobu Anife.

Po neblahých zkušenostech už prý Anife zná recept, jak si chlapa udržet.
"Důležité je nakrmit manžela a pustit ho ven. Jídlo je důležité, aby mělo bříško pokoj, pak totiž poslouchá. A držet manžela doma také není dobré, pak zase pořád utíká. Lepší je ho pustit, on se pak hrozně rád vrací," prozrazuje.
Na otázku, zda právě tuto taktiku chce nyní aplikovat v praxi, pokud přiláká exmanžela zpět, se Anife jen potutelně usmívá... Kdo ví, co má uhrančivá bulharská Turkyně za lubem. Jisté je, že si s Ivanem Vyskočilem rozhodně nejsou lhostejní. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.