Andrea Kerestešová:
Už mě nikdo nepotopí, jen já sama!

31.03.2010 | Revue

Herečka Andrea Kerestešová (25), která září v seriálu Vyprávěj, miluje sport. Především lyžování a snowboarding, ale protože se léto nezadržitelně blíží, uvědomuje si, že je třeba přejít na letní sporty.

A pouhé plavání krásné Andree nestačí. Rozhodla se, že se naučí potápět. A od slov nebylo daleko k činům.
Půvabná herečka spolu dalšími kráskami, především modelkami, zavítala do aquaparku.
Ale byla to jen Andrea a modelka Dominika Mesarošová, které našly odvahu ponořit se do hloubky osmi metrů. Obě si hbitě oblékly neoprén, absolvovaly povinné proškolení týkající se bezpečnosti - a šup do vody.

"V životě mě už pár lidí potopilo. Já se ale držím hesla, co mě nezabije, to mě posílí. Trvá mi vždycky pár dnů, než se z nějakého podrazu vzpamatuji. Potopit sama sebe jsem ještě nezkoušela, tohle je moje premiéra a moc jsem se na ni těšila," pochlubila se Andrea.

To modelky Mirka Košťanová, Bára Kolářová a Martina Gavriely raději jen pózovaly v bikinách a dokonce ani smočit ve vodě se neodvážily.
Zato Andreu potápění nakonec tak zaujalo, že si přála ponořit se do osmi metrů ještě jednou. A stejně jako modelce Dominice Mesarošové, ani krásné Slovence vůbec nevadilo, že není před přítomnými fotografy nalíčená a že účes vzal ve vodě za své.

"Strašně moc jsem si přála naučit s potápět. V létě se chystám na potápěčský kurs," prozradila herečka své plány.
Mezi její koníčky patří i fotografování a cestování. A tak by ráda s přáteli o prázdninách navštívila nějaký exotický ostrov. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.