Absolonová se přiznala:
"Toužím po dítěti, ale přítel už rodinu má!"

11.09.2009 | Revue

Zpěvačka Monika Absolonová (32) září štěstím. Konečně našla novou lásku. Má to však jeden háček. Její přítel Vratislav Janda (44) už má rodinu.

"To je jeho věc. Vráťa s rodinou nežije dlouhou dobu. Nerozešel se s ní kvůli mně. Já bych chlapa od rodiny neodvedla, to je moje zásada a tu neporuším," dušuje se zpěvačka a je ráda, že se jí konečně poštěstilo zamilovat se.

"Vůbec jsem v to nedoufala. Měla jsem zdravotní potíže, ať už to bylo v rodině, nebo prostě vůbec. Nečekala jsem, že se to může stát. Bude mi třiatřicet a chovám se jako puberťačka," svěřuje se Monika.

Půvabná blondýnka doufá, že jí láska vydrží.
"Žít se zpěvačkou je těžké, ale on je naštěstí chytrý, sebevědomý, takže myslím, že to ustojí," vychvaluje svého přítele.

Monika Absolonová si zároveň uvědomuje, že biologické hodiny tikají. Na konci září oslaví třiatřicetiny a chce se prý chovat méně "praštěně".
"Mít dítě si v podstatě přeju už od svých dvaceti let. Zvláště když vidím kamarádku s rozkošným miminkem, které se usmívá, pobrukuje si a hezky papá, říkám si, že bych ho taky chtěla. Když ji pak ale vidím s kruhy pod očima po probdělé noci a dítě pořád brečí, říkám si, že je ještě čas. Ovšem teď jsem dospěla k přesvědčení, že třiatřicet let je ideální věk na to už dítě mít," tvrdí Absolonová. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.