Absolonová čte romány jen v létě

01.10.2010 | Revue

Když zpěvačka Monika Absolonová (34) nedávno pokřtila psychologický román Slávka Boury Naháči, přiznala se, že si ho přečte až příští léto.

Na podzim knížky nečte. Nemá na to totiž čas.
"Potěšilo mě, že jsem se stala kmotrou románu, který prý vypráví o vztazích díky internetu, ale schovám si ho na příští léto. Teď vůbec nemám čas vzít knížku do ruky," svěřila se.
A nelže. Právě připravuje nové album, komponovaný pořad Křížem krážem v Divadle Broadway s neslavnějšími muzikálovými hity, chystá se moderovat vyhlášení Atleta roku a nacvičuje na svůj solový koncert (9. 11., divadlo Broadway).

Na podzim ale na ni padá i smutek a deprese.
"I když jsem narozená na podzim ve znamení Vah, když prší jako zrovna teď a je mlha, sedá si na mě smutek a někdy i depka. Děsím se, že by takhle ponuře mohlo být až do dubna. A já potřebuji k životu teplo a sluníčko," pokývá smutně hlavou.

Přitom slunce si Monika letos užila dost na Menorce, na Krétě i v Barceloně, kam se jela podívat na mistrovství Evropy v atletice.
"Letos budu už po páté s Alešem Hánou uvádět Atleta roku, tak jsem se jela seznámit s nejlepšími atlety. Já je totiž zbožňuji. Proto se na tuhle akci pokaždé pečlivě připravuji, abych jim tu slávu nezkazila," dodává Absolonová. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.