5 tipů pro nezapomenutelný zahradní mejdan


Sluneční paprsky hřejí stále více, táhnou nás ven a lákají k akcím pod širým nebem.

Tak pozvěte své přátele a uspořádejte skvělou zahradní party, na níž budou všichni ještě dlouho vzpomínat. S našimi tipy to půjde hravě!

1. Střecha je základ
Na jaře a na počátku léta počasí rádo ukazuje svůj smysl pro humor. S party stanem na něj ale vyzrajete a budete v suchu, i když nebe nad vámi bude plakat o sto šest. Díky nejrůznějším tvarům a barvám párty stanů navíc můžete vtisknout své akci jedinečný obraz.

2. Vyzdobte si zahradu
I tu nejmenší zahrádku můžete hravě přeměnit v příjemnou oázu klidu, kde se vy i vaši přátelé budete cítit dobře. A stačí k tomu jen málo. Zkuste například zasázet květiny do netradičních květináčů, jako jsou barevné holínky či stará rozbitá kytara. Vdechněte život starému nepoužívanému nábytku – stará sedačka se za použití lan snadno promění v jedinečnou houpačku. Nebo si vydlážděte cestičku z barevných kamenů a vaši hosté po ní ani nebudou chtít odcházet pryč.

3. Mějte styl
Zahradních akcí je v létě jako máku. Odlište se! A oblečte tu svou party do speciálních dekorací. Vymyslete téma, oznamte ho dopředu svým hostům a jaksepatří se na něj připravte. Ozdobte stůl, připravte výjimečné prostírání i občerstvení. Váš mejdan tak rázem bude westernový, havajský, elegantní, retro… Fantazie nemá hranic. Pokud například chcete večírek jak vystřižený z Divokého západu, naservírujte pořádný flák masa nebo klobásy, brambory, kukuřici a hodně zeleniny. Stačí najít ten správný recept.

4. Atrakce pro dospěláky
Kdo si hraje, nezlobí. A platí to i pro dospělé. Vymyslete proto pro ně zábavu, která je bude bavit, a uvidíte, že u vás po prvotních rozpacích pookřejí i ti největší morousové. Určitě neodolají trampolíně, skluzavce nebo třeba jen houpací síti.

5. Vzpomínka potěší
Každému návštěvníkovi jistě udělá radost, když při odchodu dostane menší dárek jako upomínku či poděkování. Nemusí to být vůbec nic složitého. Bohatě postačí třeba jen krabička s dobrotami jako výslužka či například fotografie z polaroidu, v níž budou mít schovánu hezkou vzpomínku na váš večer.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.