5 bleskových kosmetických tipů

20.10.2011 | Jak být krásná | Pleť

Silnější a lesklejší nehty: Ponořte své nehty do olivového oleje po dobu 10 minut. Dělejte to tak dvakrát týdně. Již po dvou týdnech budou Vaše nehty lesklejší a silnější!

Bělejší zuby: Pokud Vám nestačí pasta s velkou dávkou fluoridu, porozhlédněte se po tmavší rtěnce. S tmavší rtěnkou nebo leskem na rty, vypadají zuby obvykle o nějaký ten odstín bělejší. Hledejte růžové, červené a červeno-fialové rtěnky s modrým podtónem.

Akné: Pokud máte tendenci mít akné na jedné straně obličeje, je to pravděpodobně telefonem. Vyčistěte důkladně svůj telefon a dělejte to, co nejčastěji. Pořiďte si na něj třeba nějaké pouzdro. Je také dobré, měnit si častěji polštář. (I v něm se udržují bakterie.)

Ospalé oči: Pokud Vaše oči vypadají opravdu ospale a povadle přetřete dolní slzní linku (water line) bílou tužkou na oči (nebo bílým stínem). Oko se tím opticky zvětší a projasní. Další tip je světlý make-up. V den, kdy jste nevyspalá a vypadáte mdle, použijte o jeden odstín světlejší make-up, než jste zvyklá.

Lék na rozpraskané rty: Vezměte zubní kartáček a jemně s ním drhněte rozpraskané rty. To pomůže odstranit odumřelou kůži, a pokud to budete opakovat, všech odumřelých buněk se zbavíte a Vaše rty budou hebké s svěží. Tento proces provádějte každý den, dokud se rty neuzdraví.

Autor: Mia Doxanská

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.