14 tipů, jak udělat radost 14. února

02.02.2010 | Sex a vztahy

Svátek svatého Valentýna se blíží. Také přemýšlíte o tom, čím uděláte své drahé polovičce opravdovou radost? Přinášíme Vám hned čtrnáct dobrých nápadů, které ji potěší. Určitě si některý z nich vyberete!

Krabička poslední záchrany
Když Vás někdo miluje, tak ho potěší i ta nejmenší krabička, kterou mu darujete. Namítáte, že právě v těch nejmenších krabičkách se mohou skrývat nejdražší dárky, například prsten s diamanty, nebo klíčky od luxusního vozu Ferrari? Věřte, že milovanou osobu je možné potěšit i mnohem skromnějšími dárky. Co tedy do té krabičky schovat? Čokoládové pralinky ani zlaté či stříbrné přívěsky sice nikoho neurazí, postrádají však jistou dávku nápaditosti. Takže si je nechte jako záložní řešení pro případ, že byste nepřišli na nic originálnějšího, anebo Vás nezaujal žádný z následujících nápadů: 

Tak trochu jiná květina 
Vánoční stromeček všichni známe. Ale co valentýnský stromeček? Obstarejte si menší jehličnan, ozdobte ho dekorací se srdcovým motivem (použít můžete i čokoládové cukrovinky ve tvaru srdce) a ukryjte pod něj krabičku s dárkem. Darovat samozřejmě můžete i stromeček samotný. Je mnohem originálnější než očekávaná kytice růží. 

Romantické grilování na sněhu
Venkovní krby nám mohou dobře posloužit také v zimě, zejména když je ta zima tak krásně bílá jako ta letošní. Připravte masíčko na grilování (nejlépe v nějaké ostré marinádě), svařené víno do termosky, spacák nebo termodeku na přikrytí a se setměním zažehněte. 

Tip: Obložte venkovní krb svíčkami. 

Pohár ve vaně 
Miluje Váš partner či partnerka (kromě Vás) zmrzlinu? Připravte lahodný pohár a schovejte ho i se sklem do mrazáku. (Má to být přeci překvapení.) Až se budete společně oddávat horké koupeli ve vaně plné pěny, zajděte pro něj. Šampaňské je také dobrý nápad, ale méně originální. 

Veselá vzpomínka
Zajděte do fotoshopu, vyberte z paměťové karty fotografii (fotografie) připomínající některý (některé) z Vašich společných zážitků a nechte vyrobit hrneček (snídaňový servis) plný veselých vzpomínek. 

Poukázková pětka
Vyrobte nějakou originální poukázku. (Třeba na masáž, kterou provedete svému partnerovi společně s kamarádkou.)

Šestka v košíku 
Připravte zcela netradiční dárkový koš. (Kromě lahvinky oblíbeného pití Vašeho protějšku přidejte něco praktického – třeba spodní prádlo nebo ponožky, baterku, nebo pracovní rukavice. Nechte se inspirovat jeho/ jejím životním stylem.) 

Šťastná sedmička
Ať žijí překvapení! Vyrobte (namísto adventního) valentýnský kalendář, který darujete již 1. února. Okénka naplňte cukrovinkami a podobnými drobnostmi. Do posledního, čtrnáctého okénka schovejte hlavní dáreček. 

Slaná osmička
Nemá Vaše láska v oblibě sladkosti? Vyrobte slaný cheesecake. Připravte slanou tvarohovou náplň a místo sušenek použijte slané krekry. A nezapomeňte ho ozdobit srdíčkem! 

Inspirativní devítka
Nechte se inspirovat nabídkou firmy na zážitky a pokuste se imitovat některou z nabídek. 

Froté desítka
Víte, že se dají koupit žínky, osušky a ručníky v designu dortů a koktejlů? Zadejte do vyhledavače heslo „froté roláda“ a zobrazí se Vám seznam možných nabídek. 

Nablýskaná jedenáctka
Vášnivého milovníka jeho vlastního auta jistě potěšíte několika poukázkami do automyčky (lze je koupit u některých myček a platí 15 dní). 

Dvanáctka má jméno koláž
Nechte vyrobit obraz z plakátu s motivem nejoblíbenějšího filmu Vašeho miláčka. Tu část, kde je vyobrazen jeho/její hlavní hrdina/hrdinka, přikryjte jeho/její fotografií. 

Nalepená třináctka
A co by Váš protějšek řekl na zajímavou samolepicí dekoraci? 

Závěrečná čtrnáctka
A nakonec jeden tip pro pány, kteří mají se svou přítelkyní vážnější (a čestné) úmysly: Proč nepožádat o ruku ženu Vašich snů právě na svatého Valentýna?

Přejeme všem zamilovaným krásnou oslavu svátku lásky!

Foto: Samphoto

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty z brokolice

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.