1260 metrů nad mořem v hotelu Černá Bouda

10.05.2009 | Volný čas

Hotel pyšnící se po rozsáhlé rekonstrukci třemi nablýskanými hvězdičkami se nejmenuje Černá Bouda jen tak náhodou. Najdete jej totiž v nadmořské výšce 1260 m na samém vrcholu Černé hory, která se hrdě tyčí nad obcí Jánské Lázně.

Tuto horu naštěstí nemusíte pokořit namáhavým výstupem, horní stanice kabinové lanové dráhy z Janských Lázní vás spolehlivě doveze takřka až ke dveřím hotelu.

Milovníci zimních sportů jistě ocení hotelovou sjezdovku s vlekem, v provozu po celé zimní období. Atraktivní polohu vprostřed krásné přírody, s výhledem na panorama Krkonoš s dominantou Sněžky, si však můžete také pohodlně užívat na přilehlé hotelové terase. Až dostanete žízeň, můžete zajít do hotelového ledového baru s bohatou nabídkou chlazených i teplých nápojů.

Díky rekonstrukci, která proběhla v roce 2005, mají hosté k dispozici 48 útulných pokojů, restauraci o celkové kapacitě 80 míst, a samostatnou konferenční místnost s kapacitou 40 míst při školním uspořádání a 70 míst při divadelním uspořádání, která vytváří příjemné zázemí pro kulturní a společenské akce, či firemní porady nebo školení. Tuto konferenční místnost lze v případě potřeby propojit s restaurací, čímž vznikne prostor, kam se pohodlně vejde až 140 osob. Konferenční technika a zázemí včetně internetu (WIFI síť) je samozřejmostí.

Byla by však škoda, strávit veškerý čas uvnitř. Na firemní klientelu tu čeká spousta zábavy! V zimním období se můžete zúčastnit nejrůznějších druhů příjemných aktivit na sněhu. Mezi nejoblíbenější z nich patří noční orientační běh na běžkách či sněžnicích, závody takřka na čemkoliv (například na ježdících, kluzkách, saních, historických lyžích), tvorba ledových soch a psí spřežení. Nudit se však nebudete ani v létě! Pěší výlety, cykloturistika, i adrenalinová zábava včetně lanového centra v blízkosti Janských Lázní se vám určitě bude líbit. Také dlouhé sjezdy na terénních koloběžkách a paragliding se těší velké oblibě. Na požádání lze uspořádat nejrůznější motivační programy, formy kurzů, seminářů nebo školení.

Po náročném sportovním nebo společenském programu se můžete těšit na milá překvapení, která vám ochotně připraví jídelní lístek.


Hotel ČERNÁ BOUDA
Černá Hora 171
542 25 Janské Lázně

www.cernabouda.cz
499 875 360
reservation@okhotels.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.