Zdraví a životní styl

Léky léčí, myšlení ulevuje od bolesti
Pocit bolesti spočívá v naší mysli. Vědci zjistili, že pozitivní myšlení umocňuje účinek léků, zatímco negativní postoj ho může minimalizovat. celý článek
Britští experti z ústavu Cochrane Collaboration došli analýzami dosavadních výzkumů k závěru, že tento prvek by měl při léčbě nachlazení nahradit výsadní postavení vitamínu C.
Látka obsažená v kurkumě, která je hlavní součástí směsi koření kari, může pomoci při obnově organismu po mozkové příhodě.
Šidit spánek kvůli pracovním povinnostem se rozhodně nevyplácí. Vědci zjistili, že jeho nedostatek může přinést srdeční choroby nebo mozkovou mrtvici.
Víte, jak posílit imunitu?
Chcete být zdraví? Posilujte svůj imunitní systém. Poradíme Vám jak na to! Zde jsou naše tipy. celý článek
Únor je měsíc, kdy na nás už padá únava z pošmourných zimního období a beznaděj z toho, že slunné dny jsou ještě daleko. Nejsnazší způsob, jak se zbavit depresí, je nechat se trochu rozmazlovat.
Máte vysoký cholesterol? Obáváte se možného rizika infarktu? Anebo chcete jen zpomalit proces stárnutí a podpořit činnost svého imunitního systému? Vsaďte na kvalitní doplňky stravy a zdravý...
Hlazení, objímání a dotýkání účinkuje proti stresu, ulevuje od bolesti a upevňuje vztahy. Vědci dokázali, že i držení za ruku milované osoby prokazatelně zmenšuje úzkost.
Cvičení může vrátit seniorům paměť
Vědci objevili další dobrý důvod, proč nebýt líný a dopřát si pravidelný pohyb. Kromě tělesného zdraví také pomáhá navrátit starším lidem paměť. celý článek
Pobyt v teplých či dokonce přetopených prostorách svádí k menší fyzické aktivitě, a to může vést k obezitě, tvrdí britští odborníci.
Čilý sexuální život není jen zárukou dobrého pocitu a mladistvého vzhledu. Podle nového výzkumu také pomáhá prodloužit délku života.
Hledáte způsob, jak obohatit a zkvalitnit svůj partnerský život? Anebo chcete svést milovanou bytost? Tajný recept, jak dosáhnout úspěchu, má jméno tantrická masáž. Naučte se tantrickou masáž...