Pravá italská móda bez kompromisů

15.03.2012 | Dámská móda

Potrpíte si na stylovou italskou módu? Záleží Vám na originálním původu Vašeho oblečení a doplňků? Víme, kde nakoupíte pravou italskou módu, která nepochází odnikud jinud než z Apeninského poloostrova.  

Originální italská móda 
Jako italská móda se tváří mnoho druhů oblečení. Zárukou kvality a nezaměnitelné ležérní elegance je však pouze oblečení zakoupené buď v Itálii, anebo z ní dovezené. Známá herečka Nikol Štíbrová nedá dopustit na italskou módu Andrea Forte, jejíž tváří se také stala. Nikol má k Itálii velmi blízko, neboť tam dlouho žila a studovala. Andrea Forte patří mezi přední přímé dovozce italské módy do České republiky a nabízí vskutku širokou paletu originálního oblečení.     


 
Každá žena si vybere 
Andrea Forte zahrnuje módní oblečení ve střední cenové relaci, stejně jako luxusní značkovou módu pro náročné. Díky tomu si zde vybere každá žena. Nás nejvíce zajímaly novinky na letošní sezónu jaro léto. Luxusní tunika nabízí jedinečné spojení elegance a pohodlí. Triko s módním potiskem patří mezi kousky oblečení, které se nikdy neztratí. Pokud si potrpíte spíše na extravagantní kousky, vřele doporučujeme kožešinovou vestu, anebo atraktivní růžové džíny. Neoddělitelnou součást našeho outfitu tvoří obuv. Stylové béžové lodičky můžete nosit po celou sezónu. Vhodně zvolená bižuterie je kořením každého šatníku. Nyní na Vás čeká se slevou 50%. Vyberte si elegantní náramek nebo slušivé náušnice! 
 
Luxusní biokosmetika z Toskánska 
Krásné tělo a slušivý módní outfit, to jsou odedávna spojité nádoby. Tak proč nedovést svůj vzhled k dokonalosti a nepořídit si ke stylové italské módě také luxusní biokosmetiku z Toskánska? Speciální pleťový peeling zbaví Vaši pleť nečistot a ještě ji omladí. Velké oblibě se rovněž těší denní a noční krém z řady anti age. Nyní navíc můžete vyžít atraktivních zaváděcích cen, anebo si nechat zaslat vzorečky zdarma. Nebudete litovat. Veškerá kosmetika Domus Olea Toscana je 100% přírodní a její ingredience pocházejí z ekologických farem.      

Obohaťte svůj šatník a zkrášlete svou tvář
Jak vidíte, milé dámy, nabídka internetového obchodu www.andreaforte.cz je vskutku velice lákavá. Obohaťte svůj šatník a zkrášlete svou tvář pěkně z pohodlí svého domova. Náš tip: Pokud se stanete fanynkami e-shopu na facebooku, můžete získat zajímavé slevy. Že dáváte přednost klasické formě nakupování? Pak určitě navštivte kamenný obchod v Mostě nebo v Teplicích. V obou případech Vám přejeme příjemný nákup.

www.andreaforte.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.