Štastná, zářivá a neodolatelně přitažlivá


Chcete se cítit šťastně a působit neodolatelně přitažlivým dojmem? Chcete překvapit své okolí svou krásou a zářivostí?

Pak je právě pro vás určený jedinečný způsob masáže, sestavený Denisou Palečkovou a Richardem Vojíkem, který si v poslední době získává oblibu stále většího počtu lidí.

Zeptali jsme se přímo Denisy Palečkové, v čem spočívá úspěch této unikátní metody?
Díky pečlivě propracovanému rituálu, založeném především na tantrické, ale i taoistické a thajské masáži, a především díky pozornosti a láskyplnému doteku zkušeného maséra, masáž probouzí životní sílu a vitalitu. To má blahodárný vliv na naše zdraví, pocity spokojenosti a štěstí.

 

Jaký přínos má masáž pro ženy?
Probouzí životní sílu a vitalitu, omlazuje a zkrášluje. Žena po masáži vypadá jako by se čerstvě zamilovala. Cítí se šťastná a je velmi atraktivní. Rituál také zlepšuje porozumění potřebám vlastního těla, což může podstatně zlepšit kvalitu milostného života. Ženy si pak dokáží lásku a vše co k ní patří užívat mnohem více a radostněji.

                                    

Zahrnuje vaše masáž pro ženy i doteky na intimních místech?
Vše záleží pouze na vašem přání. Některé typy masáží se mohou věnovat také intimním místům, jiné nikoliv. Nabízíme dokonce i masáže, které je možné absolvovat i plně oblečená nebo ve spodním prádle - to je například Dotek něhy, Živlová masáž nebo Umění doteku. Důležité je, aby skrze láskyplný dotek byla probuzena životní síla a vitalita. Míru intimity si každá žena určuje sama. Důležité je cítit se bezpečně, uvolněně, a masáž si užít.

 

Je možné si vybrat, zda mě bude masírovat žena nebo muž?
Samozřejmě. Podle medajlonků jednotlivých masérů na našem webu je dokonce možné vybrat si i konkrétního člověka, který je vám sympatický. Svěřit se můžete do rukou plně vyškolených masérek a masérů, nejlepších z těch, kteří absolvovali naši školu tantra masáží Tantraworld - první a nejucelenější vzdělání v této oblasti v Čechách. S Richardem nabízíme výcvik tantra masáže pro profesionály od roku 2005, a učí se u nás většina současných tantra masérů a masérek z celé republiky i ze zahraničí. Vstupu do profese tantra maséra předchází alespoň rok učení a praxe. Tantra masáž není jen otázkou techniky, vyžaduje i určité nastavení mysli, velmi láskyplný přístup k lidem a upřímnou chuť jim pomáhat. Také rozšíření pochopení lidské sexuality a otevřenost vůči tématům, které souvisí s lidskostí a citovým prožíváním. 
 


V jakých případech může být tantra masáž vhodná a prospěšná?
Přicházejí k nám lidé ze zvědavosti, na doporučení od přátel, pro inspiraci v oblasti intimity. Ale i se záměrem dodat více energie a radosti do svého života, získat lepší vztah ke svému tělu či léčit různá emoční zranění, související s intimitou a sebepřijetím. I v takových případech může tantra masáž výrazně pomoci. Nedávno jsme dostali děkovný dopis od dámy, která již díky jedné krátké masáži u nás naprosto revolučním způsobem změnila přístup ke svému tělu, za které se dříve styděla.

Kde je možné se s vaší masáží setkat?
Naši masáž je možné si vyzkoušet v Tantra Spa Prague, které jsme v roce 2007 založili. Letos jsme se přestěhovali do nových prostor v Praze na Královských Vinohradech. Je zde k dispozici pět inspirujících masážních místností a sauna. Celý prostor je navržen podle principů fengshui. Sprchy jsou zdobeny polodrahokamy s léčivými účinky a chodbu zdobí malby tibetských symbolů štěstí. Každá místnost má svou barvu a téma,a jsou navrženy tak, aby umocnily prožitek z vaší návštěvy. Budete se cítit skutečně jako v jiném světě.

                                   

Jak bych se mohla tantra masáž naučit jako laik?
Pokud preferujete osobní přístup, můžete využít nabídky individuálních lekcí v Tantra Spa. Hodně inspirace můžete získat již během prvního setkání, která proběhne ve Vámi zvoleném čase a lze se zaměřit na oblast Vašeho zájmu. Přijít můžete sama, s partnerem či kamarádkou. Největší poptávka je po výuce smyslné masáže těla a intimní masáže pro muže a pro ženy. Takové vzdělání bohužel běžně nezískáme, byť je pro spokojený intimní život a šťastné partnerské soužití zcela vitální!

 

Nově pořádáme také přednášky s ukázkou masáže přímo v unikátních prostorách Tantra Spa. Programem Vás provedou přímo majitelé a lektoři Denisa Palečková a Richard Vojík. Prohlédnete si Spa, o kterém všichni návštěvníci shodně tvrdí, že je ještě mnohem krásnější než na obrázcích. Prostor má skutečně nenahraditelné kouzlo, jste jako v jiném světě plném nových možností. Při této příležitosti se rovnou můžete objednat na masáž či zakoupit dárkový voucher s 20% slevou. Aktuální přehled večerních programů v Tantra Spa najdete zde www.tantraspa.cz/tantra-masaze/akce.html

 
      
Druhou, cenově výhodnější a na zkušenost často hlubší možností je navštívit některý ze seminářů, které s Richardem nabízíme v rámci školy Tantraworld. Zpravidla víkendové kurzy jsou určeny i pro širokou veřejnost. Není přitom nutné absolvovat celý výcvik, lze si vybrat i jednotlivé semináře podle vlastního zájmu. Dále pořádáme kurzy na téma partnerských vztahů a ženské i mužské skupiny. Zde můžete získat novou inspiraci do vztahu i života celkově. Nezřídka i jediný víkend znamená zcela zásadní obohacení vlastního života.

Několikrát do roka pořádáme večerní přednášky o různých tématech, aktuální termíny kurzů i těchto večerů najdete v našem Kalendáři akcí.

 

Velehradská 10, Praha - Vinohrady
Termín si prosím rezervujte předem na mobilu 777 858 864.
Otevřeno máme každý den od 10 do 22h. 

www.tantraspa.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.