Tip na dárek pro muže


Lámete si hlavu s tím, co dát svému drahému pod stromeček? Máme pro Vás skvělý tip, který bude zároveň i dárkem pro Vás!

Objevili jsme pro vás přímo úžasný strojek na úpravu vlasů od renomované značky Remington.

„Zastřihovač? To, že má být ten skvělý tip na dárek?“  říkáte si … ale nenechte se zmást, nejde totiž o obyčejný strojek, ale o dokonalého pomocníka, který po sobě navíc uklidí. Přesněji řečeno, ani nemusí, neboť hned při stříhání vlasy odsává do vakuové komory a tak po sobě v koupelně ani „nenadělá“.

Nevěříte? Podívejte se na následující video:

Chcete vědět více?

Jedná se o revoluční zastřihovač vlasů Vacuum HC6550, který se pyšní samoostřícími čepelemi potaženými titanem, ty zajišťují perfektní střih při každém pohybu. Díky devíti pevným hřebenům si můžete nastavit délku zastřihování od 1,5 do 25 mm. Lithiová baterie mu zajistí dlouhou výdrž, až hodinu stříhání v kuse a na vybití přístroje vás předem upozorní kontrolka.

Společnost Remington na výrobek poskytuje prodlouženou záruku 3 roky a navíc k zastřihovači dodává cestovní pouzdro, čistící kartáček a lahvičku s olejem. Tak co, už jsme vás přesvědčili? Praktický dárek nemusí být vždy zklamáním. :-)

Přejeme Vám klidné adventní období.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.