Prý zázračná mastička…

21.04.2017 | Jak být krásná | Pleť

Nabídku na produkty ActiMaris jsem párkrát zaznamenala, ale její údajně zázračné schopnosti mě od nákupu spíše odrazovaly.

Když mi ale opět vyskočilo na obličeji nepěkné akné, napadlo mě, že to přece jen vyzkouším. Actimaris je švýcarský pomocník nejen na akné, ale i na hojení a dezinfekci. Své léčivé účinky získává z mořské vody a kyslíku. Oboje mám ráda, tak jsem si řekla, že když už to mé pleti nepomůže, tak to aspoň určitě neuškodí.

Prvně jsem roztok ActiMaris Sensitiv nanesla na obličej večer. Samotná aplikace byla velice příjemná, přišlo mi, že se suchá a napnutá pleť trošku zklidňuje. Na jednotlivé vřídky jsem ještě nanesla trošku ActiMaris gelu. Měla jsem pocit, že úplně cítím, jak chladivý gel pupínky zatahuje.

Zmizely přes noc?
Ne, že bych čekala, že se přes noc stane zázrak, ale přesto jsem se hned po probuzení těšila na pohled do zrcadla, což se mi často nestává. Nejdříve jsem se však lekla, protože když jsem si sáhla na tváře, cítila jsem na nich nějaký jemný prášek. „Čemu jsem to zase uvěřila?“ vyčítala jsem si, když jsem si obličej oplachovala. Po osušení už to naštěstí bylo pryč. A nejen to.

Pryč byly také pupínky. Sice samozřejmě ne doslova, těžko by přes noc úplně zmizely. Ale tím, že byly vysušené a zatažené, nebyly skoro vidět. Znovu jsem nanesla roztok. Protože jsem pak šla do práce, gel jsem tentokrát vynechala. Bála jsem se, aby se mi zase neudělal na obličeji ten bílý film. Jak jsem se později dočetla na webových stránkách, jednalo se o přírodní mořskou sůl, která není na závadu, naopak ještě pleti dodává minerály. Ale přece jen, choďte s tím po kanceláři…

Pleť jak po úpravě ve Photoshopu
Po několika dnech používání roztoku s gelem akné skutečně zmizelo. A zmenšily se i jizvičky, které (přiznávám se) jsem si způsobila sama, když jsem se dřív některé zvlášť velké pupínky snažila odstranit – však víte jak…

Téměř stoprocentní úspěšnost
Jsem ráda, že jsem se nenechala odradit vyšší cenou a zázračnými sliby a ActiMaris koupila. Bude se hodit pokaždé, když se někdo z rodiny zraní nebo ho třeba štípne vosa. Občas se mi, většinou ze stresu, udělá opar. Věřím, že i na ten ActiMaris rychle zabere. Afty, záděry, záněty dásní – na všechny takovéto časté infekce a bolístky by měl zafungovat.

Podle webových stránek prý 91 % zákazníků zaznamenalo pozitivní efekt už po dvou dnech aplikace, 94 % bude užívat Actimaris i pro další léčbu a 98 % zákazníků by doporučilo Actimaris svým blízkým či známým. Dnes už tomu věřím a i díky mé zkušenosti se procento spokojených zase víc přiblíží stovce.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.