Letní péče o pleť


Také se rádi opalujete? Pak byste neměli zapomínat na to, že pokožka v létě vyžaduje speciální péči! Poradíme Vám, jaké přípravky si nakoupit na letní dovolenou!

Nakupte solární kosmetiku on-line
Pokud se chystáte na letní dovolenou, měli byste si do kufru kromě bot, oblečení a plavek přibalit také spolehlivou sluneční ochranu. Své pokožce byste měli dopřát nejen mléko na opalování s vysokým faktorem, ale i kvalitní přípravek po opalování. 
Před odjezdem toho však musíme zpravidla mnoho zařídit, a často se stane, že nám nezbude dostatek času na nákup opalovacích krémů a dalších přípravků. Toho později litujeme, protože v zahraničí je jejich pořízení výrazně dražší záležitost. 
Možná si říkáte, kdyby jen bylo možné, objednat si osvědčené kosmetické přípravky po internetu! Ale pozor, ono to možné je!
Stačí jen navštívit webové stránky první internetové lékárny www.lekarna.cz, kde si v sekci s názvem Opalovací prostředky můžete vybrat to nejkvalitnější zboží. Všechny výrobky jsou doplněny věcným popisem, díky čemuž si vyberete přesně to, co potřebujete.

Vše, co potřebujete 
V internetové lékárně nakoupíte opalovací krémy pro dospělé i děti (zde doporučujeme Daylong Kids OF 30, neboť citlivá dětská pokožka vyžaduje zvláštní ochranu před slunečním zářením), stejně jako kosmetiku, která slouží ke zklidnění kůže po opalování, a která pomůže zmírnit nepříjemné následky, pakliže to s opalováním trochu přeženete.

Náš tip: Pěna PANTHENOL Dr. Müller, která zklidňuje a příjemně chladí podrážděnou nebo nadměrně ozářenou pokožku.



Neméně důležitou součástí letní péče o pleť je také její hydratace. Proto zde nechybí ani nabídka hydratačních krémů, ani mléka po opalování. 

Náš tip: mléko po opalování BIODERMA s praktickou pumpičkou nebo posilující a zklidňující hydratační péče Vichy Aqualia s termální vodou.

   

Při nákupu solární kosmetiky v internetové lékárně se nezapomeňte přesvědčit, zda Vám nechybí volně prodejné léky či jiné přípravky, které byste mohli potřebovat.

Přejeme Vám příjemný nákup a krásnou dovolenou!

Lekarna.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Parfumerie, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.