Partnerský horoskop jen napoví, zda si spolu budete rozumět

27.08.2011 | Sex a vztahy

Datum narození je jeden z nejzajímavějších údajů, který si přejeme o svém partnerovi vědět. A to ne proto, abychom nezapomněli na jeho narozeniny, ale především z toho důvodu, abychom zjistili jaké je znamení a jestli se k nám hodí, a pak mohli určit náš společný partnerský horoskop.

Evropský versus čínský horoskop
Jenže partnerský horoskop pouze může napovědět, zda si spolu budou partneři rozumět, nebo ne, ale rozhodně jej nelze brát za bernou minci. Důvodů je hned několik. Předně existuje více horoskopů. Nejznámější je evropský a čínský. Ukažme si malý příklad. Partnerský pár tvoří Vodnář a Váhy. Tato (mimochodem obě vzdušná) znamení se k sobě podle evropského horoskopu báječně hodí. Jenže čínský horoskop říká, že tito partneři jsou zároveň Opice a Kohout, tedy znamení, která představují nebezpečnou až agresivní kombinaci, tedy že se k sobě vůbec nehodí.    
 
Nespoléhejte pouze na sluneční znamení
Dále astrologové se jednoznačně neshodují v tom, zrozenci kterých znamení se k sobě hodí. Zda je žádoucí, aby spolu byla dvě ohnivá znamení, anebo raději ne. Zatřetí u méně přesných horoskopů máme tendenci si spoléhat pouze na sluneční znamení (na to, ve kterém jsme se narodili), aniž bychom si k němu zjistili ascendent. Takže pokud chcete, aby Vám partnerský horoskop dobře napověděl, zjistěte si také své ascendenty. Nevíte jak? Stačí jen zadat do vyhledávače heslo zjistit ascendent a vyhledávač Vám sám napoví další postup.            

Přečtěte si také:

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.