O letošních Vánocích darujte krásu z přírody!


Lámete si hlavu nad tím, jaké vánoční dárky koupíte svým blízkým? Darujte krásu z přírody! Přinášíme Vám trochu inspirace. Medové vánoční sady udělají radost všem členům rodiny.

Medová krása pro dámy
Luxusní kosmetický balíček pro náročné nadchne každou ženu. Kvarteto tělového mléka, krému proti vráskám, denního a nočního krému se postará o dokonalou výživu pleti a ubere každé ženě pár let. Roztomilá plyšová včelka potěší a vykouzlí úsměv na tváři. Kompletní sortiment této přírodní medové kosmetiky najdete na www.pleva.cz .

Medové pohlazení pleti
Vánoční dárková sada Medové pohlazení pleti, která v sobě ukrývá denní a noční pleťový krém z medu, voňavý dekorativní pytlíček, krém na ruce a balzám na rty, ocení všechny dámy bez rozdílu věku. 

Povzbuzení chuťových pohárků – akátové víno, med, perníček…
Medové pohlazení může také chutnat. Pokud se domníváte, že by Váš partner, anebo třeba tatínek kosmetický dárek dostatečně neocenil, darujte mu lahodné medové pohlazení. Akátové víno, akátový med, medový perníček a svíčka osladí pánům nejen vánoční svátky.  

Regenerace z přírody pro celé tělo
Ale vraťme se zpět do světa přírodní kosmetiky. Balíček Regenerace pro celé tělo obsahující mast s apisinem, masážní balzám s propolisem, balzám na popraskanou pokožku, ženšen v medu a perníček zaručeně potěší všechny sportovce, ale i dědečky a babičky.   

 

Veselé vánoční svátky
Doufáme, že Vám naše vánoční tipy usnadnily předvánoční přípravy a přejeme Vám veselé svátky!

www.pleva.cz

 

Přečtěte si také:

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.