Mužská masturbace. Kdy si to nejčastěji dělají?

19.03.2013 | Sex a vztahy

Muži, kteří nemasturbují, prakticky neexistují. Zajímalo nás, kdy si to nejčastěji dělají a jaké pomůcky k tomu používají.

Masturbace není známkou selhání 
Nejednu ženu nepříjemně zaskočí, když přistihne svého partnera při masturbaci, anebo zjistí, že jejich partner často masturbuje, a používá k tomu porno DVD, časopisy, anebo různá internetová videa. Ženy tuto skutečnost vnímají jako důsledek svého selhání, že nedokážou dostatečně uspokojit svého partnera, a on proto musí masturbovat. Jenže, jak dokazují četné průzkumy, mnohem více masturbují muži, kteří žijí ve spokojeném milostném svazku. Ženy, které samy masturbují, nemívají problém to pochopit. Jen jim nemůže ujít, že muži potřebují provádět tuto praktiku mnohem častěji. A kde všude si to pánové nejčastěji dělají?   

Kde si to dělají
Muži, kteří netrpí žádnou sexuální úchylkou, nejčastěji masturbují v soukromí. Když jsou sami doma, jako ideální se jeví obývací pokoj, anebo místnost, kde mají počítač či jiné zařízení, které jim umožní sledovat inspirativní zdroje. Pro muže je totiž velmi důležitá vizuální stimulace. (Pozor, pokud partnera přistihnete, jak vzrušeně sleduje prsatou zrzku, a Vy jste přitom štíhlá blondýna, neznamená to, že se mu nelíbíte, ale prostě změna život. Takže žádné barvení vlasů a zvětšování poprsí!) Mnoho mužů masturbuje ve sprše, na domácím WC, anebo v autě. Některé pány vzrušují nevšední místa, například výtah nebo zkušební kabinka v obchodě. A co vzrušuje Vašeho partnera?

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.