Ženská masturbace aneb jak si to správně udělat

19.03.2013 | Sex a vztahy

Nedokáže Vás Váš partner plně uspokojit? Udělejte si to sama a pak ho to naučte. Předtím Vám ale samozřejmě poradíme, jak si to správně udělat.

Vaginální versus klitorální orgasmus
Z průzkumů provedených v posledních pěti letech vyplývá, že skutečný vaginální orgasmus prožívá asi jen 10% evropských žen. Mnohonásobně větší počet žen si daleko více a častěji užívá klitorální orgasmus, tedy orgasmus, jehož dosáhneme stimulací klitorisu neboli poštěváčku. K tomuto druhu orgasmu nás samozřejmě může dovést náš partner, ovšem výhodou masturbace je, že přesně víte, kdy a kde přitlačit. Že si sama neumíte udělat dobře, anebo se stydíte? Nestyďte se a zkuste to. Mimochodem víte, že pravidelný orgasmus přispívá k Vaší vyrovnanosti a je dobrou prevencí migrény? Na následujících řádcích Vám popíšeme, jak si to správně udělat.             

Uvolněte se, prosím
Základem úspěchu je příjemné prostředí a dostatek soukromí, abyste se mohla uvolnit a soustředit se pouze na vlastní prožitek. Můžete se uvelebit na pohovku, anebo se schovat třeba pod peřinu. Přivřete oči a vybavte si nějakou situaci nebo osobu, která Vás vzrušuje. Přitom si začněte krouživými pohyby třít prostředníčkem poštěváček v intenzitě, která je Vám příjemná. Váš prostředníček by měl být vlhký, k navlhčení můžete použít buď vlastní poševní sekret, sliny, anebo erotický masážní olej. Zbytek už záleží jen na Vás. Sama budete vědět, kdy přitlačit, a kdy zvolnit. Chce to jen trochu trpělivosti a ochotě naslouchat potřebám Vašeho těla. Když přemůžete svůj stud, můžete naučit svého partnera, jak Vás klitorálně uspokojit.            

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.