Medová řada HONEYLINE omladí a zkrášlí celé Vaše tělo

06.06.2011 | Péče o tělo | Pleť

Toužíte po krásném a mladistvém vzhledu své pokožky? Svěřte se do péče medové kosmetiky.

Oblíbená kosmetika z kvalitního českého medu nyní přichází se celou řadou úžasných novinek: luxusní krém proti vráskám, denní krém, noční krém a tělové mléko.

Přírodní extrakty nejvyšší kvality

Nová kosmetická řada firmy Pleva HONEYLINE obsahuje kromě kvalitního českého medu další pomocné látky, které násobí účinky medu a společně mají viditelný účinek na pleť. Kupříkladu krém proti vráskám v sobě ukrývá výtažky z mořských řas a olejový extrakt z pupenu růží GATULINE INTENSE. Dle studií tyto látky regenerují pleť do hloubky, podporují buněčný metabolismus, olejový extrakt z růží pomáhá tkáním a vyhlazuje pokožku. V dalších výrobcích Honeyline jsou navíc například semena z indické rostliny Karanja Tree, Extrakt z jader datlí, nebo pryskyřice ze stromu rodu Boswellia. Jedná se o přírodní extrakty nejvyšší kvality, na jejichž účinky jsou evropské studie.

Medový pleťový krém proti vráskám

Nedovolte času, aby vpisoval do Vaší tváře další letokruhy. Raději si vychutnejte harmonii jemného krému a mazlete se s pokožkou, která Vám to vrátí v podobě hladké vyživené pleti. Pleť z medu získává potřebné látky pro svou regeneraci. Použitím výtažku z mořských řas a z rostlinného extraktu subtropických rostlin byla podpořena tvorba kolagenu a podpořen buněčný metabolismus. Dochází k vyhlazení vrásek a potlačení příznaků stárnutí. A výsledek? Pleť je pevná a svěží.

                                     

Medový pleťový krém denní

Toužíte po zářivém a jasném vzhledu své pleti? Používejte denně krém příjemné vůně, který byl vyvinut, aby chránil Vaší pleť s dlouhodobými účinky. Obsahuje med a ceramidy, které dodávají pleti spoustu hodnotných a hydratačních látek, zlepšujících pružnost a zabraňujících nežádoucí ztrátě vlhkosti. Vaše pleť bude hebká na dotyk a chráněná proti nepříznivým vlivům počasí i ÚV záření.

Medový pleťový krém denní noční

Pokud chcete být ještě krásnější, rozmazlujte svou pleť také v době spánku! Luxusní noční krém obohatí Vaši pleť o vitamíny a minerální látky obsažené v medu, a to vše po dobu Vašeho sladkého snění. Účinnou látkou je olejový extrakt ze semen datlí s obsahem široké řady aktivních látek, jenž působí jako účinný antioxidant. Pomáhá pleti bojovat proti stárnutí a příznivě podporuje bariérovou funkci pleti. Krém je mastnější, velmi jemný a šetrný.

             

Medové tělové mléko

Hýčkejte své tělo medem a vychutnávejte si přitom to něžné pohlazení přírody. Med dodává tělu bílkoviny, enzymy, vitamíny, minerální látky a obohacuje svalstvo o glykogen (důležitý zdroj energie). Medové mléko obsahuje aramidy, které upravují ztrátu vlhkosti, zvyšují elasticitu pokožky, čímž omezují procesy stárnutí. Vitamín E působí jako antioxidant. Při pravidelném používání medového mléka je pokožka vláčná a pevná. Celé tělo získá sametovou hebkost, vůni a svěžest. Medové mléko aplikujte po opalování, koupání, anebo sprchování.

Všechny produkty pro medové hýčkání Vašeho těla od hlavy až k patě zakoupíte na www.honeyline.cz.

www.honeyline.cz  

Přečtěte si také:

Navštivte také: Dekorativní kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.