Koenzym Q10 – žlutý zázrak pro pleť 30+


Televize i časopisy na vás stále chrlí pojem KOENZYM Q10. Co ale tento termín znamená a co od něj čekat? Málokdo ví, na jakém principu funguje. Koenzym Q10 je velmi zajímavá látka a jedna z mála, kde je její obsah v přípravku rozpoznatelný na první pohled. A jak? Čtěte dále.

Koenzym Q10 je látka, která funguje jako katalyzátor pro lepší využití energie v buňce. Bez této látky by správně nemohli fungovat enzymy v našem těle, které zajišťují výrobu energie.  Koenzym Q1O aktivuje nejen dělení zárodečných buněk, ale také zlepšuje detoxikaci organismu. Nejvíce koenzymu Q10 má člověk v období puberty. Věkem klesá jeho obsah v těle i v pokožce, změny začínají ale už po 30. roce. V tomto věku je vhodné začít látku doplňovat.  Lehce poznáme, pokud v těle chybí, pleť je unavená a bez lesku. Přípravky s koenzymem Q10 výrazně podporují elasticitu pleti a působí proti vzniku vrásek.

Zajímavost – poznáte, zda-li výrobce šetřil
Koenzym Q10 je žlutooranžová látka, proto se nelekejte žlutého zabarvení přípravků s koenzymem Q10, není to chyba, ale naopak důkaz jeho přítomnosti.

TIP
Vyzkoušejte kosmetickou řadu koenzym Q10 od české přírodní kosmetiky RYOR. Už od prvního pohledu podle žlutého zabarvení přípravku poznáte, že s aktivní látkou nešetří. Řada obsahuje lehký denní krém s UV filtry, který je vhodný i do mrazu, noční krém s obsahem vitaminu E, speciální oční krém, který je vhodný pro denní i noční péči a nechybí ani jemné tělové mléko s obsahem jojobového oleje a výživná maska s koenzymem Q10 s klíčkovým olejem. Všechny produkty jsou dermatologicky testovány a pozor - patří mezi nejprodávanější produkty RYOR.

Podívejte se také na video, jak se vyrábí Koenzym Q10

Produkty najdete na www.ryor.cz nebo na www.eshop.ryor.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Děti a rodina, Volný čas

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.