Inspirace pro Vaše stěny

08.08.2011 | Bydlení

Víte, jaký druh dekorace interiérů se dnes těší největší oblibě? Přeci samolepky na zeď. Jsou stylové, snadno se s nimi pracuje a koupíte je za pár korun. Pokud máte samolepky na zeď, potřebujete jen pár minut k tomu, abyste změnili svůj interiér k nepoznání.

Moderní dekorace interiérů
Samolepky na zeď patří mezi oblíbené způsoby, jak zkrášlit interiér a dodat mu nový nádech. Snadno se s nimi pracuje. Samolepky stačí jen sloupnout z fólie a nalepit na stěnu. Ve srovnání s klasickým tapetováním potřebujete asi tak tisíckrát méně času. A na rozdíl od drahých uměleckých děl je pořídíte za pár korun. 

Eliška má ráda divočinu
Máte rádi divočinu jako Eliška? Oživte své stěny motivy zvířat! Je jen na Vás jestli si k sobě domů pozvete divokého koně, hravé kočičky, anebo třeba rovnou geparda.

  

To pravé pro moderní byt
Abstraktní samolepky na zeď jsou to pravé pro moderní byt. Máte rádi kostky, kruhy, či si snad raději poskládáte netradiční mozaiku? 

  

Postavy na stěně
Je Vám doma smutno, ale nemáte čas, starat se o němou tvář? Postavy na zdi krmit ani venčit nepotřebují.   

  

Dětské nápady
Závidí Vám děti obrázky? Nalepte jim do pokojíčku autíčka, princezny, anebo přátele z mořského světa. 

  

Květinami nic nezkazíte
Pokud jste spíše konzervativní a nechcete příliš experimentovat, inspirujte se našimi květinovými nápady. Mimochodem, víte, že samolepky na zeď můžete ze stěny sloupnout bez jediné stopy? 

  

Vyžeňte nudu z pokojů
Všechny tyto skvělé samolepky pořídíte na www.isamolepkynazed.cz. Takže rozzařte stěny svých pokojů a vyžeňte z nich nudu!

www.isamolepkynazed.cz 

Přečtěte si také:

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.