Alice Bendová se z nevěrného manžela nehroutí

17.07.2011 | Revue

Herečka Alice Bendová opět vtrhla na titulní stránky bulváru. Nevěrný manžel, rozvod, plačící sexbomba.

"Především jsem se nezhroutila, jak se píše, a hroutit se nebudu," sdělila Korzu Alice Bendová, která před několika dny po tom, co vyšla najevo její manželská krize, byla hospitalizovaná v nemocnici s akutním zánětem slepého střeva.

"Zdravotní potíže jsem už rychle překonala, dokonce jezdím zase autem," řekla hvězda před časem velmi populárního primáckého seriálu Velmi křehké vztahy i řady filmů. Ve všech zosobňovala krásu a sexappeal. A teď si na ní bulvár smlsl - manžel Václav, někdejší ligový hokejista, prý lítá za jinými.

"Rozhodně nechci mluvit o rozvodu. Podstatné je, že já i můj muž se pečlivě staráme o naše děti. Hlavně, že je máme zdravé a krásné, všechno ostatní není podstatné," řekla Alice Bendová, která si vždycky zakládala na šťastném manželství a rodině. O to víc se pyšní párkem svých ratolestí - čtyřletým Vašíkem a roční Aličkou.

"O děti a domácnost se dál pečlivě starám, mám plno pracovních aktivit, za mužskými nelítám. Rozhodně dokážu všechny starosti vyřešit," uzavřela sexy Alice kategoricky.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Bydlení, Volný čas

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.