Krásně pevné tělo bez námahy


Jste štíhlá, a přesto máte celulitidu? Potřebujete zpevnit své tělo, ale nechce se Vám pravidelně cvičit? Vyzkoušeli jsme pro Vás naprosto jedinečný masážní přístroj, který dokáže dovést Vaši postavu k dokonalosti.

Nový způsob formování postavy
O přístrojích, které naprosto bezbolestně dokážou snížit objem tukové tkáně na problematických partiích, jste již jistě slyšela. Víte ale, že existuje také přístroj zaměřený specielně na formování postavy? Jedná se o český vacupressní masážní přístroj NIODÉ VAC III, který pracuje na principu vakuových rázů. Ptáte se, jak si máte onen záhadný princip vakuových rázů představit? Celkem jednoduše. Během ošetření se na povrchu kůže vytváří podtlak, díky němuž je kůže s tukovými buňkami uloženými pod pokožkou nasávána mezi dva volně pohyblivé válečky. Samotný zákrok je naprosto bezbolestný a pro nás se stal velmi příjemným zážitkem. V útulném prostředí za poslechu hudby nám masérka nejprve natřela ošetřované partie zahřívací emulzí, a pak jsme si užily samotnou přístrojovou masáž. Po ošetření, které trvalo zhruba 45 minut, zůstala naše pokožka krásně hladká, pevná a pružná. Jak uvedla majitelka studia, počet ošetření je samozřejmě individuální, ke kýženému výsledku však obvykle postačí 4-6 terapií. Přejděme ale k tomu nejzajímavějšímu, a to k samotným účinkům. NIODÉ VAC III dosahuje výborných výsledků při formování postavy, odstranění celulitidy, detoxikaci organismu, vyhlazení a zpevnění pokožky. Dále preventivně působí proti otékání a zavodnění nohou. Významně napomáhá redukci i odstranění drobných křečových žilek. 

   

Navždy krásná 
Přístroj NIODÉ však dokáže mnohem více než jen formovat postavu. Pokud si budete přát, může omladit také Váš obličej. Během jemné přístrojové masáže dojde k vyhlazení vrásek a Vy se tak můžete pyšnit mladistvou krásou i ve zralém věku. Nedovolte vráskám, aby potvrzovaly, že údaj o věku na Vašich dokladech je pravdivý! Milé dámy, ať potřebujete zpevnit libovolnou z Vašich krásných ženských partií, včetně obličejových svalů, detoxikovat organismus, zbavit se celulitidy, anebo lokálně zvýšit metabolismus na problematických částech těla, navštivte www.studioexilis.cz a objednejte se na vstupní konzultaci, anebo rovnou na první ošetření. Jsme si jisté, že také Vy budete spokojené. Že máte problémy s nadváhou a potřebujete nejprve zhubnout? Svěřte své tělo přístroji EXILIS, který pomůže vyřešit Vás problém cestou neinvazivní liposukce. Ve STUDIU EXILIS dále můžete využít možnosti ošetření přístroji IPL, LYMFOJETT 6, anebo si zde můžete vychutnat manuální masáž pod rukama zkušených masérů. 

www.studioexilis.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Parfumerie, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.