Krásné pevné tělo bez námahy

16.01.2012 | Péče o tělo

Jste přesvědčena o tom, že pěkně vytvarované tělo je vždy a jen výsledkem vytrvalého cvičení? Pravidelným cvičením sice získáte krásnou postavu, ale jde to i jinak.

Nový pomocník při formování postavy
Když přijde řeč na zázračné hubnutí bez námahy, každý rozumně uvažující člověk samozřejmě zbystří svou pozornost. Přece jen bez práce nejsou koláče. Nejčastější způsoby, které proto volíme ke snižování váhy, jsou omezení kalorického příjmu, zvýšení energetického výdeje a kombinace obojího. Jenže diety a cvičení nejsou pro každého. Jen si to přiznejme, milé dámy, málokterá z nás má pevnou vůli. Naštěstí se na trhu objevil nový pomocník na hubnutí, díky němuž si můžeme vytvarovat postavu zcela bez námahy.        

Okamžitý účinek
Revoluční přístroj X-SHAPE dokáže zatočit nejen s nadbytečnými kilogramy, ale také dosahuje vynikajících výsledků při formování postavy, stejně jako v boji s pomerančovou kůží. Výsledky poznáte hned po první aplikaci. Jak při tvarování postavy, tak při odstraňování celulitidy je patrný okamžitý účinek. Přístroj X-SHAPE je v České republice absolutní novinka
 

Jak přístroj funguje?
Ptáte se, na jakém principu X-SHAPE vlastně funguje? Přístroj využívá infračervenou terapii. Infračervené paprsky prohřejí tkáň do hloubky, čímž aktivují buněčný metabolismus, stejně jako při cvičení. Zároveň dochází ke zlepšení mezibuněčné výměny, rozpouštění mastných kyselin a vysoké detoxikaci organismu. Přístroj je vybaven centrální jednotkou s mikropočítačem, aplikace infračervených paprsků je řízena celkem 16 programy vysílanými ve specifických pásmech tak, aby bylo dosaženo požadovaného výsledku. Každý program má čtyři zřetelné fáze, při nichž dochází ke změně teploty od 38° do 48°, modulované pro každou problémovou partii tak, aby mohla být správně ošetřena.

Jak ošetření probíhá
Samotné ošetření je velmi příjemné. Před ošetřením jsou postižené oblasti zabaleny do zeštíhlovacích pásů, tyto pásy se napojí na přístroj X-SHAPE a produkují termální energii, která Vám přináší příjemný pocit hlubokého tepla. Díky pásům se lze cíleně zaměřit na přesně vymezené oblasti.

    
Vícestranné použití   

Rozsah šestnácti programů umožňuje individuální ošetření mnoha nedostatků. Některé programy jsou zaměřeny na celkové hubnutí, jiné na odstranění celulitidy, nebo modeling. Mezi vyhledávané programy patří ženský tuk, což je perfektní program pro zeštíhlení s výsledkem několika centimetrových úbytků v problémových partiích. Program pronikání látek se s oblibou používá při kosmetickém ošetření pleti, neboť zlepšuje vstřebání kosmetických přípravků do pokožky, a tím zvyšuje jejich účinnost.   
   
Více o tomto jedinečném pomocníkovi na hubnutí, tvarování postavy, odstraňování celulitidy, ale i zlepšování křečových žil najdete na www.jett.eu.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.