Italské spodní prádlo pro krásná ňadra


Sezóna plná teplých dní a hlubokých výstřihů je zase tady! Pokud si ji chcete užít, kvalitní podprsenka nesmí ve Vašem šatníku chybět! Chcete tip? Vsaďte na italské spodní prádlo a rozhodně nebudete litovat!

Přirozeně svůdný dekolt 
Toužíte po vnadném dekoltu s bujným a pevným poprsím ve stylu filmových hvězd? Věřte, že nemusíte absolvovat žádnou náročnou operaci. Mnohdy totiž bohatě postačí, když si pořídíte to správné spodní prádlo, v tomto případě podprsenku. 

Většina žen potřebuje takovou, která spolehlivě podrží ňadra a zdůrazní jejich přirozenou krásu. Pokud chcete přidat trochu na objemu, představíme Vám věrnou kamarádku, která se ochotně postará o optické zvětšení Vašeho poprsí. Jak se jmenuje? Gelová podprsenka

Gelové podprsenky 
Gelové podprsenky se těší velké oblibě především proto, že dokážou zvětšit poprsí. Přitom navíc drží dokonalý tvar. Vyrábějí se z velmi příjemných materiálů. Ten, který přiléhá z vnitřní strany, je zpravidla bavlna. A to jsou minimálně tři dobré důvody, proč si gelovou podprsenku pořídit! 

Během našeho pátrání, kde gelovou podprsenku koupit, nás nejvíce zaujala nabídka internetového obchodu www.hezkepradlo.cz. Objevili jsme zde mimo jiné prádlo od předních italských výrobců Lormar a Sielei. Krajkové i bezešvé gelové podprsenky v různých barvách a provedeních mají jedno společné. Prodyšnou gelovou vložku, která perfektně přilne k tělu, vyplní a vytvaruje Vaše poprsí přesně, jak si přejete.

 

Náš tip: podprsenka Sielei 1634 push-up vyrobená z přírodního materiálu Modalu s hladkými košíčky a gelovou výplní zdobená krajkami. 

Větší velikosti
Byla by chyba se domnívat, že slušivé podprsenky jsou určené pouze pro majitelky menšího poprsí. Tento typ spodního prádla ocení také dámy s velkými ňadry, kterým poskytne záruku vysokého komfortu. 



Náš tip: Hladká podprsenka Lormar L01 s kosticí se širšími ramínky s kovovými sponami. 

Prádlo pro každou příležitost 
Kromě oblíbených gelových podprsenek v obchodě dále najedete slušivé modely plavek, svůdné noční košilky, body, módní korzety, podvazkové pásy, prádlo pro nevěsty a mnoho dalšího! Takže, milé dámy, ať už se jdete vdávat, anebo si jenom zaplavat, nezapomeňte se předtím podívat na www.hezkepradlo.cz!

www.hezkepradlo.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Hubnutí a celulitida, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.