Péče o tělo

Sladkosti, které můžete jíst i při dietě
Snažíte se zhubnout do plavek, nebo jste se rozhodla žít zdravě a omezit cukr, ale stýská se Vám po sladkostech? Nemusíte být na sebe tak přísní a oslaďte si život zdravě - bez přidaného cukru! Některé zdravé sladkosti dokonce urychlí metabolismus a psychicky Vás podrží. celý článek
Také si připadáte nejvíce přitažlivá za teplých slunečních dní nebo po návratu z dovolené, protože se vaše tělo pyšní nádherně opálenou pletí?
Živé jídlo a skvělá zábava vás čeká v sobotu 24. května 2014 na akci RawFest, prvním ročníku festivalu živé stravy, zábavy, sportu a inspirace.
Nejedná se o proměnu v pravém slova smyslu. Nechceme ženu měnit, chceme podtrhnout její přirozenou krásu a pomoci jí cítit se skvěle.
Hladké nohy v sukních po celé léto
Chcete mít krásně hladké nohy po celé léto, aniž byste se musela věnovat odstraňování chloupků spoustu času? Přestaňte holit, holit, holit a začněte depilovat! celý článek
Plavková sezona se blíží, a proto fitness centra opět hlásí nárůst zájemců. Pokud nejste pravidelnou sportovkyní a nemáte zažité správné návyky, je třeba vyvarovat se základních chyb, kterých...
Ovoce není dobré jen pro naše zažívání, ale také na pleť. Chcete vědět, které druhy prokážou Vaší pleti největší službu? Přečtěte si náš ovocný článek nadupaný vitamíny!
Bronzer a tvářenka jsou dva kosmetičtí pomocníci, kteří dokážou s naším obličejem učiněné divy. Ovšem, aby jej pozměnily žádoucím způsobem, musíme s nimi umět pracovat. Víte, jak je to správně?
Život je krásný, když máte krásný domov!
Touhou každé z nás je mít co nejkrásnější domov. Proto se ho snažíme zvelebit do detailu a pečlivě vybíráme textilní doplňky, které dotvářejí náš útulný domov. celý článek
Jarní veletrh kosmetiky a kadeřnictví INTERBEAUTY PRAGUE 2014 se již tradičně ponese v duchu zdraví a krásy.
Nejúčinnější látky pro péči o pleť pocházejí z nejbezpečnějšího zdroje – z přírody.
Také si připadáte nejvíce sebevědomá první týden nebo dva po barvě, ale ty následující už máte nepříjemný pocit. Máte dvě možnosti. Častější barvení nebo TouchBack HairMarker.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18