Hladké nohy v sukních po celé léto


Chcete mít krásně hladké nohy po celé léto, aniž byste se musela věnovat odstraňování chloupků spoustu času? Přestaňte holit, holit, holit a začněte depilovat!

Depilace teplým voskem Vás zbaví chloupků až na 5 týdnů. Což znamená, že stačí plus mínus jedno ošetření za měsíc. 

Mít neoholené nohy je už pěknou řádku let vyloženě out. V zimě, kdy nosíme hlavně kalhoty nebo silné punčocháče nějaký ten o den delší chloupek příliš neřešíme, když se ale oteplí, chceme mít krásně hladké nohy v sukních každý den. Možností, jak toho docílit, existuje vícero. Nejméně efektivní, avšak zatím nejvíce rozšířené řešení představuje holení. Ať už si vezmeme na pomoc jednorázové holítko, nebo strojek, hladké nohy nám vydrží maximálně pár dní. Ty z nás, kterým chloupky rychle rostou, by se mohly holit každý den nebo obden. Přestože je holení žiletkou tolik rozšířené, pro naši kůži ale není nejvhodnější. Kromě rizika pořezání se můžete setkat s dalšími negativními dopady jako je zarůstání chloupků, podráždění pokožky, zarudnutí, zvýšená suchost kůže a pokud pravidelně neměníte holítko, hrozí Vám i hygienické problémy.

Depilační sada flying velká

Efektivní odstraňování chloupků
A proto moderní ženy, které nechtějí ztrácet čas holením, a užívat si skvělý pocit z krásně hladkých nohou několik týdnů, dávají přednost jiným metodám. Nejoblíbenější alternativu holení představuje depilace. Jednoduchá metoda zbavující nohy (tedy nejen nohy, ale také třísla, ruce a další partie) chloupků pomocí depilačního vosku a depilačního papíru. Ošetření probíhá tak, že místo, které chceme zbavit chloupků, potřeme teplým voskem a položíme na ně depilační papír, který i s chloupky strhneme. Strhávání se provádí vždy proti směru růstu chloupků.

Depilační papír

Bezpečnost a hygiena především
Aby bylo toto ošetření bezpečné a hygienické, je třeba používat kvalitní depilační vosk. Po ošetření, provedeném v kosmetickém či pedikérském salónu, stejně jako doma svépomocí, bychom se neměly sprchovat alespoň hodinu a půl a hlavně bychom se neměly koupat v chlorované bazénové vodě. Vhodné není ani opalování na slunci nebo v soláriu. Nedoporučuje se i zvýšená aktivita, při které se zapotíte. To se ale dá hodinku, dvě vydržet výměnou za krásně hladké nohy, které nám vydrží až 5 týdnů, nebo ne?

Přírodní depilační vosk

Pokud jste se rozhodla pro metodu depilace svépomocí, jistě Vás bude zajímat, že vše potřebné pro dokonalý vzhled Vaší pokožky najdete na www.wzsystem.cz. Vysoce kvalitní depilační vosky, papíry, ohřívače vosku, jednoduše kompletní depilační program.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.