Stylové sportovní oblečení podle nejnovějších trendů

09.09.2011 | Dámská móda | Nákupy

Nosíte ráda pohodlné oblečení, které je zároveň originální a nechybí mu styl? Vyzkoušejte značku FeelJOY!

Zaostřeno na módu a styl      
Jste aktivní žena? Ráda si užíváte života se vším všudy? Pak určitě nosíte kvalitní sportovní oblečení s důrazem na módní trendy a styl.

Buďte středem pozornosti
Jste ráda středem pozornosti? Navlékněte se do krátce střižené tyrkysové mikinky, jejíž velurový vzhled silou magnetu přitahuje pohledy okolí. A kdyby to nezabralo, nasaďte si saténovou kapucku. Mikinku doporučujeme zkompletovat s tyrkysovými tepláčky. Na výběr máte i z jiných sytých barev, jako je například sladká malinová.    

 

Hvězda fitka 
Chcete, aby Vám to slušelo, i když se potíte ve fitku? Pak potřebujete parádní fitness oblečení. Malinová boxerka je naprosto jedinečná svým svraštěním zepředu i zezadu. Intenzivní syté barvy a smyslný květinový motiv Boxerky Dance ocení především dynamické ženy, které milují černou. 

 

Rozjeďte to na dance party 
Fandíte hip hopu, anebo se ráda vlníte v rytmech moderních tanců? Fialové taneční kalhoty z jemného materiálu Vám budou všechny kamarádky závidět. Široký bederní opasek zeštíhluje boky a vytváří tak zajímavou protiváhu k volným a objemným nohavicím. Pokud jste moderní tanečnice, jistě budete potřebovat také tričko Modern Dance.  

    

Modýlek na rande 
Máte důležité rande, kde potřebujete vypadat skvěle, a zároveň naprosto přirozeně? Ladný a smyslný topík Vás rozhodně nezklame. Zkuste třeba fialový. A co dolů? Třeba krátké kalhoty s nižším sedem.  

 

V pohodě každý den
Všechny tyto úžasné modýlky inspirované heslem "Feel joy! Every day!" nakoupíte v internetovém obchodě www.feel-joy.cz.  

www.feel-joy.cz

Přečtěte si také:

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.