Šperky, které umí kouzlit


Šperky jsou tu od toho, aby nás zdobily, ale také mají svou kouzelnou moc. Každá z nás nějaký takový nosí.

Máte přece také prstýnek z lásky od přítele, přívěšek pro štěstí u zkoušky, nebo památeční kamej po babičce přes kterou si s ní povídáte?

Na andělském křídle do nebes
Křídlo anděla vyrobené ze skla či ušlechtilého kovu je snovým symbolem odpoutání duše od těla a povznesení nad reálný svět. Kdo ho nosí, nikdy se neutopí v šedi všedních dní, vždy bude nad věcí a vyrovnaný. Ženy si je vybírají, aby posílily svou vnitřní čarodějku. Muži je svým ženám kupují proto, že se v nich snoubí smyslnost a tajemství.

Drobné blondýnce bude slušet malé bílé křídlo se zirkony. Naopak energicky a fatálně působí velké černé andělské křídlo v kombinaci se stříbrným prvkem. Šperky jsou v závislosti na vybraném provedení určené jak k dennímu nošení, tak pro velké společenské příležitosti.

Andělské zvonky pro nastávající maminky
Na řetízku se křídlo nejvíce přátelí s andělským zvonkem. To je šperk s mimořádnou silou pro nastávající maminky. Zprostředkuje totiž kontakt mezi maminkou a dosud nenarozeným děťátkem. Nevěříte? Věřte. Princip je totiž starý jako lidstvo samo. Dávno maminky vědí, že děti v bříšku už vnímají. Proto s nimi mluví a zpívají jim a věší si nad bříško malé rolničky. Jejich jemné cinkání umí miminko utišit i po narození a tak je dál nosí na krku.

Později je zašívají do hraček a ještě později mohou holčičky rolničku zdědit a znovu jí dát ten nejdůležitější úkol. Andělské zvonky z rukou precizních německých zlatníků firmy Engelsrufer jsou rolničky uložené v drobných klíckách tvaru kuličky, slzy, nebo srdce. Ty se mohou otevřít a rolnička vyměnit. Maminky věří, že různě barevné rolničky mohou podpořit jejich náladu nebo i vlastnosti děťátka. Modrá pomůže vyjadřovacím schopnostem, zelená je barvou naděje, šedá vyzařuje klid a rozvahu... Se symbolikou barev se můžete seznámit zde. Tento princip odkoukali zlatníci Engelsrufer od mexických indiánek, které takovým rolničkám říkají bola.

Strážní andělé mají vždy dost práce
Hlídají abychom nesešli ze své životní cesty a dodávají nám na té cestě sílu a sebevědomí. A také nás chrání před nepřízní osudu a také třeba černou magií. Z těchto důvodů je to ten nejvhodnější dárek pro právě narozené miminko.

Nebo pro maminku, která se o vás desítky let starala a nyní potřebuje vaši podporu i pomoc shůry. Nikdy nejsme zcela pány svého osudu, ač si to často myslíme. Ale pocit, že jsou strážní andělé na naší straně nás posílí. Ten pocit získáte s malým andělíčkem na krku.

Dokonalý design a drahé materiály
Šperky Engelsrufer jsou vyráběné ručně převážně ze stříbra ryzosti 925/1000. Šperky se dále upravují rhodiováním nebo zlacením a vykládají se zirkony. Některé části jsou keramické, skleněné a doplněné perlami. Nádherně působí přívěšky na zdvojených řetízcích nebo řetízku doplněném barevnou šňůrkou či řadou perliček. Kombinace více přívěšků umožní složit si svůj jedinečný, nenapodobitelný šperk. Podívejte se na na některé z mnoha možností sem. A nebojte se být krásná. Nejkrásnější.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.