Šperky patří mezi nejkrásnější dárky k Valentýnu

06.02.2012 | Dámská móda

Přemýšlíte o tom, jakým valentýnským dárkem uděláte své lásce největší radost? Šperky z vysoce legovaných vzácných kovů rozzáří oči Vaší milované bytosti a vydrží celé věky. Vyberte si z nádherných šperků.

Velký výběr šperků a materiálů
Šperky tradičně patří mezi ty nejkrásnější dárky ke svátku lásky. Zárukou úspěchu je však pečlivý výběr v seriózním obchodě. Internetové klenotnictví, kde jsme čerpali inspiraci, nabízí velký výběr šperků a materiálů z pohodlí domova. Díky tomu si můžete v klidu vybírat. Seriózní značky, jako je například Noble Jewellery, Guess, Infinity, Casato, Swarovski krystaly, anebo CZ krystaly, jsou samy o sobě zárukou kvality a osobitého designu.

Dvě srdce navěky
Sada náramku a řetízku z Noble Jewellery z vysoce legovaných vzácných kovů se vyznačuje vysokou mírou pevnosti i otěruvzdornosti, a proto vydrží celé věky. Jedná se o velice moderní šperky, které jsou ideální ke každodennímu nošení.  Náš tip: Objednejte si sadu v krásném dárkovém balení. Pokud byste chtěli darovat větší sadu, rozšiřte dvojici náramku s řetízkem o dvojici náušnic s velkým zirkonem.
 
Sada šperků dvě srdce.

Darujte klíč ke svému srdci
Krásná sada šperků s příznačným názvem Klíč k srdci je symbolem lásky, oddanosti a důvěry. Stejně jako v případě předešlé sady klenotů se jedná o ušlechtilé kovy s fyzikálně lepšími vlastnostmi, než má stříbro. Souprava se pyšní decentní barvou bílého zlata. Nás však nejvíce zaujaly třpytivé CZ krystaly, kterými jsou oba šperky, tedy řetízek i náramek, vykládané. Skvěle se proto hodí nejen k oživení každodenní image, ale také do společnosti. (viz. úvodní foto)   

Velké okřídlené srdce 
Potrpíte si na výrazné šperky? Anebo si na ně potrpí Váš protějšek? Bílým zlatem pozlacený řetízek s přívěsem ve tvaru okřídleného srdce osázeného kubickými zirkonky se stane nepřehlédnutelným symbolem Vaší lásky.      
 
Řetízek okřídlené srdce.

Zamilované náušnice s krystaly
Designové náušnice ve tvaru srdíčka s kouzelně třpytivými komponenty Swarovski pozlacené osmnáctikarátovým zlatem může mít Vaše láska stále při sobě. Náš tip: Zamilované náušnice spolu s prstýnkem ve stejném designu tvoří krásnou sadu.
 
Náušnice srdíčka s krystaly.

Kde nakoupíte
Všechny tyto krásné šperky s motivem srdce koupíte v internetovém klenotnictví www.trendy-sperky.cz. Přejeme Vám příjemný nákup a krásnou oslavu svátku lásky! 

www.trendy-sperky.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.