Remington i-Light Essential:
První testování


Konec nežádoucím chloupkům s IPL Remington i-Light Essential? To jsme se rozhodli zjistit a v redakci ho pro vás otestovat. Jak dopadlo první testování?

V přechozím článku jsme vám přestavili Remington IPL 6250 neboli i-LIGHT Essential, který je pro domácí použití, který pracuje stejně jako profesionální přístroje v salónu na základě technologie PROPULSE™, tedy intenzivního pulzního světla. Díky tomu bychom měli ušetřit spoustu peněz za zdlouhavé procedury a vše zvládnout sami a v pohodlí domova.

IPL Remington

Tanto přístroj mohou používat jak muži, tak ženy, proto je skvělým pomocníkem pro celou rodinu. Kromě obličeje ho můžete použít na jakoukoliv oblast, kterou chcete epilovat.

Se všemi nashromážděnými informacemi jsme pro vás začali přístroj testovat, abychom mohli potvrdit či vyvrátit vše, co slibuje. Po pečlivém přečtení manuálu jsme se pustili do prvního testování.

Chloupky byste měli mít zkrácené žiletkou a neměli byste se před ani po použití opalovat na slunci či v soláriu. V létě si proto dejte pozor a mezi ošetřením a sluněním si nechte nějaký odstup. Také se vyhněte parfémovaným výrobkům bezprostředně po použití, aby nedošlo k podráždění pokožky.

Zpočátku jsme se trochu obávali bolesti, manuál ale sliboval jen příjemné teplo, tak jsme odhodili veškeré obavy. I na nejvyšší intenzitu se opravdu dočkáte pouze lehkého zapálení, které není nijak nepříjemné. Pokud máte citlivější pokožku, určitě si intenzity nejprve vyzkoušejte na méně citlivém místě.

Testování

My jsme s klidným svědomím použili tu nejvyšší i na citlivé podpaží a nedočkali se ničeho nepříjemného.

Pro trvalé a co nejlepší výsledky se doporučuje 6-8 ošetření. První máme za sebou a jsme velmi zvědaví, jak se budou chloupky chovat a jakých výsledků dosáhneme. O průběhu testování vás budeme pravidelně informovat.

Máte s IPL od Remingtonu zkušenosti? Podělte se o ně s námi v komentářích. :)

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.