Představujeme vám Remington i-LIGHT Essential


Odstraňování chloupků je stále aktuální téma, které řeší každá žena.

Ideální by bylo, kdyby chloupky nerostly, nemusely jsme kvůli tomu trpět bolestí a vyhodit deseti tisíce korun za lasery a jiná salónová ošetření. Představujeme vám slibnou technologii intenzivního pulzního světla.

IPL u vás doma

O IPL už jsme slyšeli mnohokrát, ale domnívali jsme se, že se jedná o techniku odstranění chloupků, která se provádí pouze v salónech. Když jsme si zjistili, kolik peněz bychom musei do celé procedury investovat, trochu nás to vyděsilo. Naštěstí jsme v redakci zapátrali a objevili Remington IPL 6250 neboli i-LIGHT Essential, který je pro domácí použití. 

Remington i-LIGHT Essential IPL

Tento přístroj je Unisex, takže ho mohou používat jak ženy, tak muži. Pracuje stejně jako profesionální přístroje v salónu na základě technologie PROPULSE™, tedy intenzivního pulzního světla. A jak to funguje  v praxi? IPL zaměří chloupek u kořínku a zničí ho přávě tam, takž zamezuje tomu, aby chloupky znovu vyrostly. Pulzní okénko je o 50% větší, než jeho předchůdci, a proto s ním jde pracovat mnohem pohodlněji a rychleji. Výsledky jsou prý viditelné a trvalé již po 3 použitích.

IPL Remington

Přístroj nabízí 5 stupňů intenzity světla, ze kterých si můžete volit. Je možné využít Multi-Flash, což je opakovaný záblesk po 3 vteřinách, který je vhodný na větší plochy nebo Single-Flash, když potřebujete zaměřit menší místa. Remington i-LIGHT Essential je určený na celé tělo od krku dolů, takže jeho využití je opravdu široké. Pokud postupujete dle návodu, nemusíte se bát, že by bylo jakýmkoliv způsobem nebezpečné. Je klinicky ověřeno, schváleno FDA a doporučují ho i detmatologové. Infinity žárovka je také velkou výhodou, zaručuje totiž, že ji nebudete muset nikdy měnit.

i-LIGHT Essential Remington

Připravujeme pro vás 3 dílnou sérii článků, ve kterých s námi projdete celým procesem odstranění chloupů pomocí Remington i-LIGHT Essential. My už se na výsledky moc těšíme. A vy? :)

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.