Pohodlné a trendy - jarní botičky, bez kterých se neobejdete!


Také si užíváte jaro plnými doušky? Není se čemu divit, vždyť jsme na něj čekali pěkně dlouho! Konečně přichází období, které nám umožňuje zkracovat svršky, odhazovat teplé vrstvy a nosit vzdušnější oblečení. A to je báječné!

V jednom z našich předchozích článků jsme vám radili, jaké oblečení na jaře nosit a v čem udělat parádu. Dnešní článek opět zasvětíme módě, ale tentokrát se budete soustředit na boty. Dáme vám několik tipů na úžasné jarní botky, bez kterých se prostě neobejdete!

Kotníčková elegance

Milujete kozačky, ale víte, že na jaře už se příliš nenosí? Nemusíte si zoufat, protože na řadu přichází kotníčkové botičky, jež trochu připomínají vysoké kozačky a na nohách vypadají prostě skvěle! Velice oblíbené jsou semišové boty různorodých barev, vůbec se nemusíte držet při zemi.

Tenisková klasika

Jestli k jaru něco neodmyslitelně patří, pak jsou to kecky a tenisky. Tyhle pohodlné a trendy boty prostě musíte mít, přes to nejede vlak! Je jen na vás, jestli vsadíte na sportovní kecky nebo slušivé conversky, nosit se budou oboje!

Espadrilková mánie

Není to tak dávno, co espadrilky zaplavily svět. Nosí se samozřejmě i u nás a těší se stále větší a větší oblibě. Jedná se o pohodlné, lehké nazouvací botky, které mají mnohdy netradiční design - jsou například zdobené jutou nebo rozdílnými motivy, což je trend pro odvážné. Tak co myslíte, troufnete si?

Sandálková pohoda

Jasně, na sandály rozhodně nemůžeme zapomenout, protože i ony mají své místo ve vašem jarním botníku. Když to počasí dovolí a venku bude krásně a slunečno, pak můžete do ulic vyrazit v sandálkách. Na nízkém i vysokém podpatku, nosit se budou i sandály na klínku.

Gumáková legrace

Jako poslední zmíníme ještě klasické holinky, nebo chcete-li gumáky. Když venku zaprší a ulice budou mokré a plné kaluží, nemůžete udělat nic lepšího, nežli si vyrazit v holinkách.

A nebojte se, už dávno to nejsou ty nevzhledné a nevkusné kousky gumy. Současné gumáky totiž mají šmrnc!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.