Dárkový speciál:
Vánoční dárky pro ženy


Cítíte v sobě tajnou touhu po něčem opravdu krásném, jedinečném a úchvatném? Už dlouho sníte o tom být výjimečná a krásná? Vánoce jsou nejvhodnější příležitostí dát své touhy a přání najevo.

Napište si Ježíškovi o dárek, jenž s Vámi bude ještě po mnoho let a nevymizí jen tak z paměti. Dárek, který rozzáří Vaše oči a učiní Váš svět krásnějším.

 

Přání první: Přeji si být krásná a neodolatelně přitažlivá
Možná máte kabelek hodně, možná jen pár. Je mezi nimi však nějaká, která mezi ostatní nezapadá? Je překrásná a i když ji nosíte již několik let, stále se Vám neomrzí? Kabelka, kterou jste dostali jako dárek a při jejím nošení se Vám stále vybavuje překrásné mrazení z prvního rozbalení? Kabelka, v níž nosíte své vzpomínky na milovanou osobu a nezapomenutelné okamžiky?

Taková kabelka z Vašeho života jen tak nezmizí. Jednou ji vezmete do ruky a poznáte, že jsou v ní zachovány vzpomínky na minulé roky, osoby a chvíle, které jsou Vám niterné. Možná takovou kabelku ještě nemáte, ale třeba letošní Vánoce všechno změní.

 

Přání druhé: Přeji si uchovat si vzpomínky
Trávíte se svými dětmi všechen svůj čas a snažíte se prožít si maximum společných chvil, dokud jsou malé. Víte ale, že jednou se to změní. Jednou vyrostou, osamostatní se a odejdou. Cítíte občas tak intenzivní pocit, jak moc byste si chtěli v sobě uchovat všechny ty společné okamžiky, které jsou Vám tolik vzácné.

Možná je to zvláštní, ale formy na pečení Arde něco takového umí. Když vezmete do ruky formu ve tvaru Srdce, kterou jste dostala od maminky, cítíte, že byť je to „jen forma na pečení“, je v ní mnohem více. Pokaždé, když v ní pečete rodině bábovku, vzpomenete si na maminku a na společné chvíle. A stejné je to i nyní s Vašimi dětmi. Forma, ve které jim dnes připravujete bábovku, pro ně za mnoho let bude vzácnou vzpomínkou na dobu, kdy cítily Vaše bezpečí a radost z bezstarostného dětství.

Díky tomu, že jsou formy na pečení Arde masivní a vysoce kvalitní, mohou být předávány z generace na generaci a uchovat tak linii vzpomínek na dobu, která Vám byla tolik vzácná.

 

Přání třetí: Přeji si dárek, ze kterého ucítím, že si mě moji blízcí váží a jsem milovaná
Vánoce, stejně jako významná jubilea, nejsou každodenní záležitostí. Jsou to chvíle, ve kterých chceme svým blízkým dát najevo, jak moc jsou pro nás důležití a nakolik si jich vážíme. Možná jste už také přemýšleli nad tím, jestli je či není vhodné dávat k takto významným událostem dárky, jenž nemají žádnou trvalou hodnotu a po velmi krátká době končí v koši. Možná byste chtěli dát mnohem více, a také mnohem více dostat. Být pro své blízké vzácní a necítit se odbytí dárkem bez hodnoty.

Možná v sobě také máte pocit, že ani moc vlastně nezáleží na tom, jaký přesně dárek to bude. Víte jen, že by měl vyjadřovat lásku, úctu a být Vám výjimečný. Že by měl sdělovat, jak moc jste pro druhého vzácní a možná také, jak moc Vás miluje. A právě takovéto výjimečné dárky si můžete přát z butiku Arde Style Shop, který nabízí pouze výrobky vysoké kvality a nadčasové hodnoty. Navštivte Arde na adrese www.arde.cz.

 

Luxusní butik Arde.cz je autoritou na poli luxusní módy u nás. Zastupuje přední světové značky na českém a slovenském trhu. Arde.cz je velice oblíbeným místem nákupu celebrit a významných osobností. Butik Arde.cz doporučují přední módní časopisy a další média.

www.arde.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.