Nejlépe oblékanými lidmi roku 2011 jsou vévodkyně z Cambridge, Carla Bruni a Colin Firth

08.08.2011 | Krása a móda | Revue

list Vanity Fair zveřejnil seznam vážných kandidátů na ocenění nejlépe oblékaného muže, ženy a páru roku 2011.

Na seznamu, který je sestavován již 72 let, se poprvé objevila i Kate, manželka britského následníka trůnu.

Catherine, manželka prince Williama, se tak přidala k Michelle Obama a Carle Bruni, elegantním ženám po boku významných politiků. Na seznamu se objevuje již podruhé: poprvé to bylo v roce 2008, kdy list ocenil její schopnost vypadat dobře jak v džínách, tak ve formálních šatech. Mezi další příslušnice královských rodin, které se na prestižní seznam dostaly, patří řecká princezna Alexandra, monacká princezna Charlene, italská hraběnka Matilde Borromeová a manželka katarského emíra Sheikha Moza Bint Nasserová.

Michelle Obama je poprvé nominována jako součást nejlépe oblékaného páru. Jak připomíná americký server CBS, sama se na seznamu objevuje již počtvrté, ale její manžel, americký prezident Barack Obama, byl jmenován sám již v roce 2009.

Z herců a hudebníků najdeme na seznamu například amerického zpěváka Justina Timberlaka, anglického herce Colina Firtha, herečky Carey Mulliganovou a Tildu Swintonovou.

Zajímavá je kategorie "módních originálů", v níž předvídatelně boduje Lady Gaga, ale i Johnny Depp, jeho partnerka Vanessa a elegantní mladý bhútánský král Jigme Khesar Namgyel.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Sex a vztahy, Zdraví a životní styl

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.