Make-up Days Yves Rocher představuje:
Party Look a Pastelový Look

14.05.2013 | Krása a móda | Pleť

Chcete být neodolatelně krásná a nalíčená podle nejnovějších trendů? Nechte se inspirovat jedinečnými looky uměleckého maskéra značky...

...Yves Rocher ve Francii, pana Maxe Herlanta.

Přinášíme Vám návod, jak na to. Pokud si na Pastelový Look ani na Party Look sama netroufáte, od 13. do 31. května se v rámci akce Make-up Days Yves Rocher můžete nechat zdarma nalíčit profesionálními vizážistkami, které líčily i finalistky soutěže Česká Miss 2013.       

Neotřelý party look 
Party look navrhl umělecký maskér a poradce Yves Rocher Max Herlant pro dívky a ženy, které by rády zdůraznily svůj look nevšedním a originálním způsobem. A co je k vykouzlení tohoto unikátního looku zapotřebí?
Na pleť: lehký rozjasňující make-up Pure Light, korektor pro bezchybnou pleť, sypký sametový pudr v odstínu Transparence beige a přirozená tvářenka v odstínu Medium rosé
Na oči: duo pudrové oční stíny odstínu Turquoise a Grége, odstín Azur a Bleu nuit, černá voděodolná tužka na oči a řasenka pro dokonalý objem řas Sexy Pulp
Na rty: krémová hydratační rtěnka Beige vanille



Jakmile máme všechny potřebné produkty, můžeme se pustit do líčení. Základem je make-up, který zafixujeme sypkým sametovým pudrem. Tužkou vykreslíme horní i dolní víčka. Pomocí zkoseného štětečku na oční stíny rozetřeme linku ve vnější části horního víčka směrem vzhůru do ztracena. Světle modrý stín naneseme na vnitřní okraj horního víčka. Pak dokreslíme víčka nejtmavším odstínem, který navážeme na tyrkysový odstín ve středu víčka, a pokračujeme k vnější části oka, kde pomocí pěnového štětečku odstín zvýrazníme. Líčení očí dokončíme řasenkou. Nakonec naneseme tvářenku a hydratační rtěnku.             

Pastelový look
Pastelový look, který dodá Vaší tváři něžný romantický výraz, je ideální pro běžné denní líčení.
Na pleť použijeme stejný základ jako u Party looku. Odstín tvářenky však bude Abricot. Tvářenku naneseme až nakonec společně s hydratační rtěnkou.
Na oči potřebujeme mono pudrové oční stíny – odstíny Turquoise reseda a Vert absinthe a Řasenku dokonale tvarující řasy. Oči nalíčíme pomocí zkoseného štětečku na oční stíny, kterým vykreslíme na horním víčku v úrovni řas linku tyrkysovým stínem od vnitřního koutku oka až do krajů. Stíny rozetřeme do ztracena. Stejně aplikujeme zelené stíny. Líčení očí dokončíme aplikací řasenky.
Na rty naneseme krémovou hydratační rtěnku Rose galica. Maxův tip: Na nalíčené rty naneste sypkou perleť na oči zlatavého odstínu.          

Už víte, kterým lookem budete chtít zkrášlit svou tvář od profesionálních vizážistek? V každém případě si nezapomeňte sjednat schůzku. Zájem je velký. Více podrobností o Make-up Days Yves Rocher najdete na stránkách www.yves-rocher.cz nebo na facebooku www.facebook.com/YvesRocherCR.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.