Darujte šperky nebo šperkovnici

25.11.2011 | Krása a móda | Nákupy

Hledáte vděčný tip na dárek? Darujte krásné šperky ze zlata, stříbra, oceli, anebo šperkovnici. Poradíme Vám, kde na Vás čeká velký výběr šperků i šperkovnic a mnoho dalších výhod.

Krásné dětské náušnice 
Šperky patří mezi oblíbené doplňky naší image. Nosíme je nejen my, ženy, ale také muži a děti. Malé slečny jistě potěší, když jim vyberete některé z dětských náušnic z bílého nebo žlutého zlata. 

 

Oblíbené Swarovski krystaly
Nejen cenově ale především designově jsou zajímavé dětské náušnice, stejně jako šperky pro dospělé ze stříbra s nádhernými Swarovski krystaly. Barevné zirkony jsou skutečně okouzlující. 

Originální ocelové šperky
Moderní a nadčasový design se snoubí s prvotřídní kvalitou v ocelových špercích zdobených přírodními kameny Tecalli Nature. Prsteny, náramky, náhrdelníky i náušnice ocení především zástupkyně mladší generace. Račte si vybrat z bohaté nabídky šperků pro ženy i muže. Náš tip: Módní náhrdelník s onyxovými koulemi z chirurgické oceli Tecalli Nature.    

 

Korálky z Pandořiny skříňky
Mezi velmi oblíbené módní doplňky patří sběratelské korálky ve stylu Pandora. Jsou libo dřevěné, skleněné, kovové, malované, anebo z polodrahokamu? Vyberte si z mnoha materiálů, barev a vzorů. 

Velký výběr šperkovnic
Pokud už Vaše obdarovaná má tolik šperků, že neví, kam je uložit, náš tip na dárek má jedenáct písmen: Šperkovnice. V e-shopu www.sperky-zlate-stribrne-ocelove.cz najdete nejen obrovský výběr šperků v mnoha cenových relacích, ale právě také skříněk na jejich uložení. Přejeme Vám příjemný první nákup. Ten druhý bude o to příjemnější, že na něj získáte slevu.   

 

www.sperky-zlate-stribrne-ocelove.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.