Čeká vás výlet, či pracovní cesta? Vsaďte na jistotu s Accorhotels


Pokud plánujete cestu do hlavního města, pečlivý výběr ubytování je více než na místě.

Než se ztratíte ve změti nabízených hotelů, apartmánů, B&B za nejrůznější ceny. Podívejte se na náš výběr. Všechny jsou moderně a vkusně zařízené, vybavené atraktivní restaurací, nebo barem a co je úplně nejlepší, v samém srdci velkoměsta. Podívejte se sama!

Hotel Century Old Town Prague
Ubytování v hotelu Century Old Town Prague je bezkonkurenčně nejlepší volbou, pokud vás čeká program v centru Prahy. Tento 4 hvězdičkový, nekuřácký a plně vybavený hotel je v samotném srdci Prahy, pouhých 10 minut chůze od Staroměstského a Václavského náměstí. Jedná se o klasickou neobarokní budovu z 19. Století. Takže milovníci architektury starých časů se zde budou cítit velmi příjemně. Součástí hotelu je stylová restaurace Brasserie s letní terasou, bar, prádelna a parkování s obsluhou!

Hotel Ibis Praha Malá Strana
Toto je další ze sympatických hotelů. Hotel Ibis Praha Malá Strana je hotel v samém centru města, opravdu nedaleko se nachází historická čtvrti Malá Strana, Karlův most, Pražský hrad a Staroměstské náměstí. Je to tedy ideální místo pro přespání v případě že zvolíte kulturní program a večer večeři se sklenkou vína na břehu Vltavy, a nakonec procházku noční historickou starou Prahou. Bude to neskutečný relax, obzvláště když víte, že nocleh je už jen pár kroků. Ovšem v ibis Kitchen musíte ochutnat šťavnatý i-burger!

Mercure hotel Bratislava
Nový 4hvězdičkový hotel v Bratislavě je také situovaný v centru města, ovšem tentokrát v centru hlavního města našeho slovenského souseda. Nachází se pouhých 10 minut chůze od Bratislavského hradu a pěší nákupní zóny. Pokud vyrazíte na shopping víkend, po ruce máte hned několik obchodních center a turisticky oblíbených míst. Tento hotel jistě splní všechna vaše náročná očekávání, je zařízen v současném a elegantním stylu. Restaurace Signature nabízí tradiční slovenská jídla v moderním pojetí, a slibuje tak delikátní kulinářský zážitek. Za zkoušku stojí také mezinárodní odrůdy kávy. Pokud si navíc potrpíte na moderní a neobyčejné pokoje, je tento hotel tou pravou volbou.

Věříme, že jste ten pravý hotel pro vaši cestu našly. Nezapomeňte, že byste se během svého pobytu měly cítit opravdu vítané a opečovávané. Čisté, moderní prostředí s profesionálním personálem, výborná kuchyně a vybavený bar by měla být samozřejmost.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.