Botanique Hotel-to je to pravé!


Tento moderní hotel si Vás jistě získá svojí jedinečnou polohou v samém srdci Prahy a možnostmi jež svým klientům nabízí.

Pokud hledáte kvalitní služby, čisté luxusní zázemí a individuální a profesionální přístup, je to pro vás volba číslo jedna.

Skvělá poloha
Stylový Botanique Hotel je unikátní převážně naprosto perfektním umístěním uprostřed Prahy. Hotel v Praze na Florenci vám nabídne skvělé zázemí, pokud se chystáte ponořit do samotného srdce metropole a jejího nekonečného nočního života, kultury, bohaté historie i velkolepé architektury. Ať už se chystáte v centru vyrazit kamkoliv, můžete bez obav vyrazit pěšky. Starost s parkováním nechte někomu jinému. Skvělým výchozím bodem, či bodem setkání je stanice metra B, Florenc.

Konference v Praze
Konferenční prostory v Praze v Botanique Hotelu jsou skvělým řešením, pokud hledáte místo pro pořádání malých a středně velkých seminářů, konferencí a dalších firemních akcí. Samozřejmostí je zajištění rychlého a spolehlivého Wi-fi připojení v každé konferenční místnosti, vestavěný zvukový systém a klimatizace. Díky skvělé poloze hotelu v centru Prahy přímo u metra Florenc ho všichni návštěvníci konference, či školení bez problémů najdou. Pokud byste měli zájem, je pro vás připraven specializovaný tým, který je připraven vám s organizací konference či firemního setkání pomoci.

Skvělé bistro
V Botaniquw Hotelu najdete příjemnou restauraci ve stylu bistra a bar v moderním evropském duchu. V restauraci i baru je pro vás připraven široký výběr z lokální gastronomie a sezonních menu. Svoji jedinečnou polohou je bistro v Praze ideálním výchozím bodem. Máte za sebou náročnou prohlídku památek? Načerpejte síly v hotelovém bistru a posilněte se na objevování dalších krás Prahy.

 

Restaurace ve stylu bistra skýtá útulnou a uvolněnou atmosféru, v níž si vychutnáte sezónní menu z čerstvých surovin. Menu je moderně pojaté, spojuje tradiční bistro pokrmy s českou kuchyní a je za dostupné ceny každý pracovní den. Pokud budete v okolí Karlína a přepadne vás hlad, určitě se zastavte.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.