Buďte svůdná ve dne i v noci

09.08.2011 | Dámská móda | Sex a vztahy

Také máte ze sebe dobrý pocit pouze, když Vám to opravdu sekne? Víme, kde nakoupit stylové dámské oblečení, ve kterém budete svůdná ve dne i v noci.

Košilky pro smyslné svádění
Chcete si se svým partnerem užívat parádní milostnou předehru? Svůdné košilky se stanou Vašimi věrnými přítelkyněmi. Neobyčejně smyslná pudrově růžová noční košilka Pivonia sluší tmavovláskám i světlovláskám. Je libo kompletek? Fialový komplet Figaro je jako stvořený pro teplé letní dny.

                         

Vykouzlete model pro každou příležitost
Univerzální dámské košile patří nejoblíbenější kousky šatníku vůbec. Stačí je jen doplnit kostýmkem, sukní, anebo džínsy, a slušivý model je na světě. Fialová nebo šedá dámská košile Xantria má navíc tak důmyslný střih, že Vám ubere i nějaké to deko. Alespoň opticky.     

                         

Trička a halenky s nápadem
Potrpíte si na kvalitní značkové oblečení, které má styl? Nevšední trička a halenky značek Nife, Vittoria Ventini, nebo OnaStyl, musíte mít. Nechte se inspirovat nápaditou italskou, nebo elegantní francouzskou módou, a oblékněte tričko Venezianna, anebo vkusnou blůzičku Monique. Obojí se hodí mít v šatníku v každém ročním období.   

                  

Ať Vám to sluší!
Milé dámy, ať Vám to v novém oblečení i ve spodním či nočním prádle sluší! A nezapomeňte využít zajímavých akcí na facebooku, kde se na zdi nezřídka objeví odkaz na SLEVOVÝ kupón, který pak můžete uplatnit při své objednávce, a v e-shopu www.veraal-shop.cz nakoupit s nemalou slevou. 

www.veraal-shop.cz 

Přečtěte si také:

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.