Letos dítě nechci, ošidila bych práci, tvrdí Andrea Verešová

25.01.2011 | Revue

Modelka Andrea Verešová (30) sice touží ještě po jednom miminku, letos si ho prý ale nepořídí. Má před sebou spoustu práce a její dvě děti, tříletá Vanesska a téměř dvouletý Daniel, potřebují stále velkou péči a pozornost.

"Začala jsem konečně trochu víc pracovat, mám nějaké zajímavé zakázky a podporuji dvě nadace. A kdyby zase přišlo další miminko, musela bych se opět naplno oddat rodině, a to nechci," svěřila se Andrea, která je teď zainteresovaná zejména na nadační práci.

"Být patronkou mě nesmírně baví. Pokládám tu práci za užitečnou," říká.

Manžel, právník Daniel Volopich, by si třetí dítě velmi přál. Andrea se mu ale snaží odolávat. Nehodlá se stát matkou na plný úvazek, a dokud může a její vzhled jí to dovolí, chce pokračovat v modelingové kariéře.

"Nedávno jsme se o třetím miminku bavili a manžel přiznal, že by si ho nesmírně přál. Já také, ale rozhodně ne teď. Ještě je na to čas. Daník je malý, Vanesska začala chodit do školky, učí se plavat, což brzy čeká i jejího brášku. Také ho budeme učit lyžovat, je toho ještě hodně, co se musí naučit," vypráví modelka.

Velmi prý obdivuje ženy, které dokáží dělat dvě i více věcí najednou.

"Myslím, že se nedají dělat úplně dobře. Proto nechci teď hned dítě. Buď bych ošidila práci, nebo nadace. A vzhledem k tomu, že jsem tomu zasvětila nějaký čas, přišlo by mi to líto. Malé miminko vyžaduje do jednoho roku maximální péči a pozornost. Tu bych mu teď dát nemohla," tvrdí slovenská kráska žijící a působící v ČR.

Pomalu se prý k miminku budou s manželem "dopracovávat".

"Cítím, že už je to tady někde kolem nás. Má to přijít, ale ne teď," uzavírá Andrea.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Hubnutí a dieta, Video

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.