Jaký je dokonalý muž?

04.04.2013 | Revue | Sex a vztahy

Většina žen sice tvrdí, že je přitahují vysocí, tmaví a pohlední muží, ale nový výzkum ukázal, že tajnou touhou ženských srdcí je spíš mírně neholený "mimoň".

Ačkoliv si ženy stěžují, že neoholená tvář je na omak drsná, strniště přitahuje celých 41 procent příslušnic něžného pohlaví. Další překvapivé zjištění: ženy mají rády muže, kteří se vyznají v technice.

Třetí plus může chlap získat za chlupatou hruď anebo tím, když pláče u dojemného filmu. Výzkum serveru onepoll.com také ukázal, že dámy mají u mužů rády i prošedivělé vlasy, brýle anebo fandění nějakému sportovnímu týmu.

Skoro pětina žen by se ale svým blízkým nikdy nepřiznala, co je na mužích opravdu přitahuje. Mluvčí společnosti, která průzkum prováděla, řekl reportérům Daily Mail:

"Na veřejnosti dívky tvrdí, že chtějí svalovce, který po těle nemá ani chloupek a je tak mužný, že své emoce vůbec neukazuje. Naše výsledky ale ukazují, že si potají přejí něco úplně jiného. Zdá se, že ženy chtějí muže, kteří umějí ukázat svou citlivější stránku. A dokonce jim ani nevadí, když má chlapík pár kilo navíc."

Ženy také rozhodně nevyžadují, aby jejich partner trávil moc času péčí o zevnějšek. Celých 63 procent jich tvrdí, že mají raději muže, který je schopen rychle se někam vypravit, než někoho, kdo moc přemýšlí nad tím, jak vypadá.

Takže se zdá, že alespoň ve Velké Británii se vkus žen vlivem médií moc nezměnil. Nechtějí ani vyholené metrosexuály, ani tvrdé svalovce. Nevadí jim emoce, ani pár kilo nadváhy.

Jednadevadesát procent ze 2 500 žen, které na dotazník odpověděly, se vyjádřilo jasně: dají přednost muži, který má pár chybiček, před někým, kdo se jim zdá až moc perfektní.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.