Soustředění a koncetnrace

Margita | 08.08.2023 12:18

Ahojky, potřebovala bych poradit fakt něco dobrého na soustředění a lepší koncentraci. V práci toho máme nad hlavu a já mám poslední dobou pocit, že mě praskne ze všeho hlava. Už mě docházejí nápady na práci a strašně špatně se mi soustředí. Co v takových chvílích děláte nebo třeba užíváte vy? 

Nicolle | 25.08.2023 12:20

Oboje má vliv na soustředění, koncentraci, lepší fyzickou a psychickou zátěž. Plus mají strašně moc dalších dobrých vlivů na tělo. Jsou ve formě prášku a bereš je 1-3x denně. Ne teda dohromady, stačí ti jeden, já brala oboje na zkoušku. Guayusa je asi silnější, nebo respektive na větší psych. vypětí. Koukni tady https://kratomworld.cz/collections/ke-kratomu/products/green-guayusa-jemny-prasek, případně si o tom něco přečti i na netu. Za mě pecka, žádná chemie, jen příroda, žádná závislot a fakt mě to hodně pomohlo. 

Margita | 23.08.2023 11:05

O guaraně jsem už něco slyšela, ale to druhý teda vůbec neznám. Co to má být, jak se to užívá a vlastně na co to je? 

Nicolle | 12.08.2023 9:40

Čauko, jo tohle znám docela dobře, už jsem párkrát měla takový stavy, kdy jsem práci neustále odsouvala, tam jsem se zakoukala do telefonu, tam do časáku atd. Prostě prokrastinace. Dívej já jsem hledala přírodní cestou, rozhodně jsem nechtěla nějaké driáky chemické co by mě tělo ještě zanesly. Objevila jsem pak guaranu a guayusu na kratomworld a to mě teda nakoplo neuvěřitelně. 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.